Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aferim, eligibil pentru nominalizarea la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain

Adevărul Adevărul,
Aferim, eligibil pentru nominalizarea la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, este eligibil pentru nominalizarea la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain la gala din 2016, alaturi de pelicule din alte 80 de tari, potrivit anuntului facut de Academia americana, informeaza site-ul screendaily. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Lumia 550 e cel mai ieftin smartphone cu Windows 10 Mobile

In timp ce Microsoft a lansat noile Lumia 950 si Lumia 950 XL pentru amatorii de gadgeturi high end, a mentionat si accesibilul Lumia 550. Daca analizati cu atentie specificatiile noilor telefoane Lumia 950 si Lumia 950 XL, ati fi tentati sa credeti ca noul sistem de operare Windows 10 Mobile se va misca cum [] Lumia 550 e cel mai ieftin smartphone cu Windows 10 Mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

[P] Toamna se numara joburile! Vino la cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP!

In aceasta toamna, Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, isi redeschide portile. Evenimentul stabileste cadrul potrivit pentru interactiunea dintre reprezentantii celor mai mari companii din tara si profesionistii si studentii aflati in cautarea unui job. Evenimentele din aceasta toamna vor avea loc la Timisoara, pe 16-17 octombrie Centrul Regional de Afaceri), Bucuresti, intre 23-24 octombrie Sala Palatului) si Angajatori de TOP Virtual, pe www. hipo. ro, intre 2-9 noiembrie.

Raport SRI: In 2014 au fost contracarate 13 atacuri cibernetice, atribuite cel mai probabil unor entitati statale, care au vizat infrastructuri IT ale unor institutii publice sau private din Romania si state partenere/aliate

Serviciul Roman de Informatii SRI) a identificat, investigat si contracarat, anul trecut, 13 atacuri cibernetice, atribuite cel mai probabil unor entitati statale, care au vizat infrastructuri informatice apartinand unor institutii publice sau entitati private din Romania si state partenere/aliate, se arata in raportul de activitate al SRI pe anul 2014, depus la Birourile permanente ale Parlamentului. SRI subliniaza ca a contracarat aceste atacuri cibernetice in calitate de autoritate nationala in domeniul securitatii cibernetice si in cooperare cu institutii nationale si parteneri externi cu responsabilitati in domeniu.

Exporturile Germaniei au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sapte ani

Exporturile Germaniei au scazut in august cu 5,2% fata de luna precedenta, la 97,7 miliarde de euro, inregistrand cel mai amplu declin din ultimii sapte ani, semn ca cea mai mare economie din Europa este vulnerabila la reducerea cererii externe,.

FOTO. BMW a lansat cel mai rapid model de Serie din istorie. M4 GTS, produs in editie limitata

BMW M4 GTS va fi cel mai rapid model de serie din istoria marcii bavareze, urmand sa atinga 100 km/h in 3,8 secunde. Modelul este totodata primul BMW cu tehnologii de iluminare OLED.

Eyecatcher ar putea fi cel mai elegant dispozitiv purtabil de pe piata

In cazul in careva avea succes pe Kickstarter, Eyecatcher ar putea deveni cel mai elegant dispozitiv purtabil de pe piata. Una dintre cele mai interesante campanii de Kickstarter din ultimul timp vrea sa introduca pe piata un nou dispozitiv purtabil. Eyecatcher se vrea un wearable pe cat de elegant, pe atat de util. Acesta beneficiaza [] Eyecatcher ar putea fi cel mai elegant dispozitiv purtabil de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Productia industriala a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Productia industriala a Germaniei a inregistrat in august cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, datele sugerand ca avansul celei mai mari economii europene a incetinit in trimestrul trei din 2015, transmit Bloomberg si Reuters.

Romanii zboara cel mai des cu Tarom, Wizz Air sau Aegean Airlines

Atunci cand au calatorit catre destinatiile lor de vacanta in 2014 si 2015, romanii au ales sa se deplaseze cel mai des cu Tarom, Wizz Air, Aegean Airlines, Turkish Airlines si Air Berlin, dupa cum reiese din datele turistilor care au cumparat bielete.

Gorghiu, ironii la adresa lui Ponta: A devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris, marti, pe contul sau de Facebook ca marele si mandrul ordotodox Victor Ponta a devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani si nu uita sa ii aminteasca si de vizitele in Orient ale sale si ale lui Sebastian Ghita.

Cel mai impresionant robot de lupta are nevoie de ochii din cer ai unei drone

Desi ati fi sperat ca robotii autonomi inteligenti pe patru picioare, cu algoritmii potriviti, se pot descurca singuri, se pare ca si ei au nevoie de drone. De-a lungul anilor am vazut tot mai multi roboti autonomi capabil sa se deplaseze mai repede sau mai incet, de multe ori intr-un mod amenintator, pe o varietate [] Cel mai impresionant robot de lupta are nevoie de ochii din cer ai unei drone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )