Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Dom Hemingway, filmul in care Madalina Ghenea aduce un aer senzual-mediteranean

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Dom Hemingway, filmul in care Madalina Ghenea aduce un aer senzual-mediteranean

Comedia neagra Dom Hemingway, cu Jude Law, Richard E. Grant, Demian Bichir, Emilia Clarke si romanca Madalina Ghenea in rolurile principale, va avea premiera in cinematografele din Romania vineri, 29 noiembrie. continuă pe Adevărul

FOTOT VIDEO Premiera saptamanii: Dom Hemingway, filmul in care Jude Law are echilibrul psihologic al lui Jack Spintecatorul, iar Madalina Ghenea aduce un aer senzual-mediteranean

Comedia neagra Dom Hemingway, cu Jude Law, Richard E. Grant, Demian Bichir, Emilia Clarke si romanca Madalina Ghenea in rolurile principale, va avea premiera in cinematografele din Romania maine, 29 noiembrie.

FOTO VIDEO Scenariu: Cutremur la Zalau. 15 copii prinsi sub daramaturi

28 noiembrie, ora 13. Un cutremur de magnitudine 7,8 grade pe scara Richter este inregistrat in zona Vrancea. Cutremurul este simtit la Zalau, la o ora la care majoritatea populatiei este la munca sau la scoala. Mai multe cladiri si utilitati din municipiu sunt distruse si avariate.

FOTO VIDEO Prima ninsoare la Slatina a ingropat orasul sub zapada

Municipiul Slatina s-a alaturat localitatilor din tara ce au fost acoperite de prima ninsoare. Practic, dupa o noapte in care a nins mereu, orasul s-a aratat locuitorilor, miercuri dimineata, complet alb. Din fericire, utilajele de deszapezire au actionat rapid, inlaturand pericolul ca soferii sa circule pe niste strazi infundate. Si pe parcursul zilei a nins puternic la Slatina, intarind codul galben de ninsori anuntat anterior.

FOTO VIDEO Drumul unei campioane europene la aerobic. Andreea Scinteie - spre performanta, cu rata de Topraisar

Andreea Scinteie este una dintre componentele echipei de junioare care a adus Romaniei aurul la Europenele la gimnastica aerobica. Pentru a ajunge la o asemenea performanta, fata a facut zilnic naveta de la Topraisar la Constanta pentru a se putea antrena. in tot acest timp, la scoala a fost premianta cu coronita. Fratiorul ei Alexandru este, de asemenea, campion la aerobic.

FOTO VIDEO Noaptea Comisarului Cattani. intalnirea cu fiul sau l-a coplesit pe cel mai dur politist

Traian Berbeceanu a fost eliberat din arest preventiv dupa mai bine de o luna de la data in care procurorii au decis ridicarea acestuia din apartamentul sau din Deva si trimiterea sa in inchisoare. in aceasta dimineata, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba s-a intors acasa, in Deva, si si-a reintalnit fiul de noua ani, de care fusese nevoit sa se desparta. Politistul a avut parte de o primire emotionanta in Deva.

FOTO VIDEO Petitie cu peste 1.500 de semnaturi pentru ca Brian Griffin, cainele intelectual din Family Guy, sa fie resuscitat

Dupa ce Brian Griffin, cainele vorbitor din serialul de animatie Family Guy, a murit in episodul de duminica, intitulat Viata lui Brian, fanii indragitului personaj au facut o petitie prin care cer reinvierea lui Brian.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )