Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premiile Gopo 2016: Aferim!, de Radu Jude, marele castigator ale galei

Adevărul Adevărul,
Premiile Gopo 2016: Aferim!, de Radu Jude, marele castigator ale galei

Pelicula Aferim!, regizata de Radu Jude, a fost marele castigator la cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, care a avut loc luni seara, la Teatrul National Bucuresti TNB), primind 14 trofee, inclusiv la categoriile cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor in rol principal si premiul publicului. continuă pe Adevărul

Cine a castigat Premiile Gopo 2016

Aseara a avut loc cea de-a zecea editie a Premiilor Gopo, cele supranumite Oscarurile filmului romanesc. La ceremonie au participat multe nume cunoscute din industria cinematografica, si nu numai. Iata cine a castigat Premiile Gopo 2016.

Aferim!, cel mai bun film la Gala Premiilor Gopo 2016

Pelicula Aferim!, de Radu Jude, a castigat trofeul pentru cel mai bun film, luni seara, la cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, care s-a desfasurat la Teatrul National Bucuresti, transmite news. ro.

Filmul Aferim! a castigat marele premiu la Gala Gopo

Filmul Aferim este marele castigator al celei de-a zecea editii a premiilor Gopo. A castigat marele premiu, pentru Cel mai bun film de lungmetraj, dar in total, Aferim a luat nu mai putin de 13.

13 omuleti Gopo pentru Aferim!

Minunatul film al lui Radu Jude Aferim! a defilat fluierand printre celelalte pelicule nominalizate anul acesta la Premiile Gopo, adjudecandu-si trofeele la absolut toate categoriile la care a fost nominalizat, in numar de 12, primind in plus si premiul publicului pentru ca a fost cea mai vizionata productie romaneasca in 2015, gratie si notorietatii date de Ursul de Argint pe care Aferim! l-a primit la Berlin.

Record absolut: 13 trofee Gopo pentru Aferim! VIDEO

Filmul Aferim! al lui Radu Jude a surclasat recorduri anterioare de la Gala Premiilor Gopo, precum filmele lui Nae Caranfil Restul e tacere, cu 9 statuete castigate in 2009, sau Closer to the Moon, tot cu 9 distinctii anul trecut. Chiar si 432 al lui Cristian Mungiu a castigat doar 10 premii in 2008. Marii perdanti din acest an raman totusi filmele Un etaj mai jos al lui Radu Muntean si Muntele magic al Ancai Damian.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )