Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Jude, desemnat cel mai bun regizor la Festival Internacional de Cine de Mar del Plata

Adevărul Adevărul,
Radu Jude, desemnat cel mai bun regizor la Festival Internacional de Cine de Mar del Plata

Radu Jude a fost recompensat cu premiul categoriei cel mai bun regizor, pentru filmul Inimi cicatrizate, in competitia internationala a Festival Internacional de Cine de Mar del Plata, informeaza The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Microsoft lucreaza la cel mai bun smartphone de pe piata

Microsoft a avut deja mai multe incercari mai mult sau mai putin de succes in sfera smartphone-urilor, dar compania nu se da batuta deocamdata. CEO-ul companiei, Satya Nadella, arata ca acestia dorescin continuare sa se afirme pe piata telefoanelor mobile, iar pentru asta, lucreaza din greu la urmatoarea linie de smartphone-uri. Astfel, Nadella spune ca [].

ROMAN, pe lista Premiilor Goya 2017. Clujeanul Ovidiu Crisan este nominalizat la categoria Cel mai bun actor intr-un rol secundar (VIDEO)

Numele Romaniei este dus cu bine peste hotare. Vorbim de Premios Goya, premii decernate de Academia de Arte si Stiinte Cinematografice din Spania, care recompenseaza cele mai bune filme din Spania, in.

Utile: Cum sa iti cresti sex-appealul: zece trucuri care functioneaza intotdeauna; Aceste alimente topesc grasimea; Asa iti prepari cel mai bun anti-rid pentru ochi. Mai ieftin decat orice crema.

Cum sa ingrijesti plantele de interior iarna. Descopera trei sfaturi esentiale. 5 metode naturale de curatare a arterelor infundate. Daca suferi de.

Rooney, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United in cupele europene

Atacantul englez Wayne Rooney a stabilit, joi seara, un nou record in tricoul formatiei Manchester United.

Recordul neasteptat inregistrat de cel mai bun festival din Europa. Ce s-a intamplat cand s-au pus in vanzare primele abonamente

Organizatorii Festivalului UNTOLD au anuntat, vineri seara, 25 noiembrie, ca primele abonamente la editia din 2017 au fost vandute instant.

VIDEO S-a deschis Teatrul Apollo 111, cu un spectacol de Radu Jude. Cum arata cladirea inainte si dupa lansare

Mult anuntata dechidere a Teatrului Apollo 111 din Palatul Universul, in centrul Bucurestiului, a avut loc, iar cu acest prilej a fost prezentat in premiera spectacolul Ali: frica manana sufletul, regizat de Radu Jude, aflat la a doua creatie teatrala.

Reteta de toamna: cel mai bun chec cu pere intregi

Vrei o reteta pentru un desert delicios de toamna? Atunci trebuie sa incerci acest chec cu ciocolata si cu multe fructe. La mesele festive, ii poti servi pe cei dragi, prietenii si familia cu o bucatica de chec cu pere intregi.

Cavalerul Negru, cel mai mare MISTER al secolului actual. Cercetatorii, OBSEDATI de satelitul artificial (VIDEO)

Cel mai mare mister al secolului actual este reprezentat de satelitul Cavalerul Negru. Acesta are la baza mai mai multe povesti care nu au insa lucruri in comun. Mai multi specialisti.

Cel mai derutant test de geografie: reusiti sa raspundeti la toate intrebarile fara sa picati cel putin o data in capcana?

Care este cel mai inalt munte din Europa? Care este capitala Turciei? Care este cel mai lung rau din lume? Sunteti sigur de raspunsurile la aceste intrebari? Ramane de vazut!.

Armata guvernului a cucerit cel mai mare cartier din Alep - presa de stat siriana

Armata siriana a recucerit sambata cel mai mare cartier din sectorul orasului Alep controlat de rebeli, anunta presa oficiala de la Damasc, preluata de AFP si Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )