Libnet.ro
UNICEF

00:06

Toata lumea din familia noastra, filmul lui Radu Jude, a castigat prestigiosul premiu Bayard dOr

Antena3 Antena3,
Toata lumea din familia noastra, filmul lui Radu Jude, a castigat prestigiosul premiu Bayard dOr

Regizorul Radu Jude a castigat prestigiosul premiu Bayard dOr, la Festivalul de film francofon de la Namur, Belgia, cu filmul . Toata lumea din familia noastra. Romanul a fost marele castigator, primind. continuă pe Antena3

Filmul Toata lumea din familia noastra, de Radu Jude, marele castigator al Festivalului de la Namur

Filmul Toata lumea din familia noastra, regizat de Radu Jude, a fost desemnat vineri marele castigator al celei de-a 27-a editii a Festivalului International a Filmului Francofon FIFF) de la Namur Belgia), desfasurat intre 28 septembrie si 5 octombrie.

Toata lumea din familia noastra de Radu Jude a castigat premiul cel mare la Festivalul de la Namur

O noua victorie a filmelor romanesti: Toata lumea din familia noastra a castigat in seara aceasta Bayard dOr, marele premiu al Festivalului International al Filmului Francofon de la Namur Belgia).

Film romanesc desemnat marele castigator al Festivalului de la Namur.

Filmul Toata lumea din familia noastra, regizat de Radu Jude, a fost desemnat vineri marele castigator al celei de-a 27-a editii a Festivalului International a Filmului Francofon FIFF) de la Namur Belgia), desfasurat intre 28 septembrie si 5 octombrie, anunta Agerpres. Potrivit site-ului festivalului, pelicula a primit trofeul Bayard dOr pentru cel mai bun film francofon, iar Serban Pavlu a fost desemnat cel mai bun actor si a primit un premiu de 1. 000 de euro de la publicatia Notre .

Descoperirea MILENIULUI care va scoate lumea din saracie. Cel mai pretios metal a ajuns sa se produca intr-un mod spectaculos

Intr-o vreme tulbure din punct de vedere economic, cand marile puteri ale lumii inregistreaza pierderi si datorii fara precedent si in care monedele nu mai au nicio valoare, toata lumea isi indreapta.

Perspectiva asupra retailului modern din tara noastra

Roland Berger Strategy Consultants a efectuat, in perioada iulie-august, un amplu studiu al sectorului de retail, cu scopul de a analiza pozitionarea strategica a formatelor de retail modern din tara noastra, comparativ cu situatia internationala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Toata lumea va fi martora la asta. Cercetatorii ii vor deschide mormantul pentru a afla cel mai mare mister

Arheologii au deschis mai multe morminte antice dintr-o manastire darapanata din Florenta in cautarea ramasitelor femeii care ar fi fost muza lui Leonardo da Vinci pentru celebrul tablou Mona Lisa. Oamen.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )