Libnet.ro
UNICEF

13:45

Andrei Cojocaru, cel mai tanar castigator iUmor: Cand ma gandesc ca in societatea asta plina de caini, daca esti sincer, esti slab, nu pot decat sa fiu cat pot de sincer

Adevărul Adevărul,
Andrei Cojocaru, cel mai tanar castigator iUmor: Cand ma gandesc ca in societatea asta plina de caini, daca esti sincer, esti slab, nu pot decat sa fiu cat pot de sincer

La 18 ani, Andrei Cojocaru a devenit cel mai tanar castigator iUmor, fiind preferatul vedetelor din juriu, dar si al telespectatorilor. Luat prin surprindere de succesul sau, pustiul nu stie deocamdata ce va face cu premiul in valoare de 20. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Andrei Cojocaru, cel mai tanar castigator iUmor: Cand ma gandesc ca in societatea noastra plina de caini daca esti sincer esti slab, nu pot decat sa fiu cat pot de sincer

La 18 ani, Andrei Cojocaru a devenit cel mai tanar castigator iUmor, fiind preferatul vedetelor din juriu, dar si al telespectatorilor. Luat prin surprindere de succesul sau, pustiul nu stie deocamdata ce va face cu premiul in valoare de 20. 000 de euro.

Andrei Cojocaru este marele castigator iUmor: adolescentul de 18 ani a cucerit publicul cu o piesa rap. Ce momente au avut ceilalti concurenti VIDEO

Andrei Cojocaru, in varsta de doar 18, a fost desemnat marele castigator al sezonului 5 iUmor. Cel mai tanar concurent din finala a fost preferatul telespectatorilor, cat si al juriului.

CASTIGATOR iUMOR. Cine a impresionat in FINALA iUMOR de pe Antena 1

Cea mai indragita emisiune de umor din Romania se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. in aceasta seara, de la ora 20. 00, in marea finala, romanii vor afla cine este.

Eleste cel mai batran barbat din lume. Decizia radicalape care a luat-o la 114 ani - VIDEO

Fredie Blom e originar din Africa de Sud si urmeaza sa fie numit de catre cei de la Cartea Recordurilor cel mai batran om din lume. Pe data de 8 mai, Fredie a implinit varsta impresionanta de 114 ani si.

Compania aeriana care lanseaza cel mai lung zbor din lume

O companie aeriana e pregatita sa lanseze cel mai lung zbor din lume, unde vei avea timp suficient sa te plictisesti de cateva ori. Sunt o multime de zboruri in care poti sa dormi de cateva ori si sa mai ai timp si sa contempli asupra deciziei care te-a facut sa alegi o asemenea ruta.

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer cerebral

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer, sugereaza rezultatele preliminare ale unui studiu, relateazaBBC.

Cristina Mihaela Dorobantu a fost ceruta in casatorie in cel mai neobisnuit loc

Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea rubricii Secrete intre fete de la Teo Show, Kanal D, a avut parte de cea mai inedita cerere in casatorie. Totul s-a intamplat in garajul casei in care ea si logodnicul sau locuiesc.

Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea, a ajuns cel mai bogat ISRAELIAN

Roman Abramovici a devenit cel mai bogat israelian! Magnatul rus si patronul clubului de fotbal Chelsea Londra a sosit luni in Israel si a obtinut cetatenia israeliana, El a aterizat la bordul.

Cel mai eficient truc pentru albirea lenjeriei cu aspect gri sau cu pete galbene

Pete galbene sau aspect gri pe haine? Brightside prezinta cele mai eficiente tructurim pentru scoaterea acestora. Uscator de par Cu un uscator de par, poti incalzi petele provenite de la sucuri,.

HOROSCOP. Zodiile care vor da lovitura in cel mai scurt timp

Sapte norocosi din zodiac vor ajunge treptat pe culmile succesului. Nativii zodiilor de mai jos vor fi de nerecunoscut! Sa cunoastem urmatorii oameni ai viitorului! HOROSCOP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )