Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai cunoscut site dedicat Eurovision a analizat piesa Romaniei: punctajul si parerile fanilor straini VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai cunoscut site dedicat Eurovision a analizat piesa Romaniei: punctajul si parerile fanilor straini VIDEO

Cel mai cunoscut site dedicat concursului Eurovision, unde exista un juriu format din fani straini, a analizat piesa Romaniei si i-a oferit un punctaj. continuă pe Adevărul

in Muntii Bucegi se afla cel mai cunoscut triunghi energetic din Romania. Are o putere incredibila

Romania este cunoscuta ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob. Sapte din cele 15 din cate sunt in lume. Globul pamanesc este plin de astfel de linii energetice care se intretaie si.

Eurovision 2018: Parerea fanilor straini despre piesa Romaniei (VIDEO)

Piesa cu care Romania va concura la Eurovision anul acesta este cotata de calitate medie de juriul celui mai cunoscut site dedicat concursului. Jurul format din fani straini a analizat piesa Romaniei si i-a oferi.

Giganti globali si experti in Internet si tehnologie din toata lumea revin in Romania pentru cel mai amplu festival dedicat profesionistilor din regiune

Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times si multi altii, vor fi prezenti pe scena iCEE. fest 2018. Organizatorii anunta si o surpriza: sute de prezentari din editiile precendente ale Interactive Central and Eastern Europe Festival sunt disponibile gratuit, incepand de azi, pe site-ul iCEE. academy.

De ce a esuat cel mai cunoscut bucatar din lume. Povestea trista a lui Jamie Oliver

Jamie Oliver, celebrulchef, cunoscut sub numele deBucatarul dezbracat, carein 1999ii gatea chiar premierului Tony Blair un mic dejunin Downing Street 10, a facut un pariu curajos, dar neinspirat pe propriul businessin zona de restaurante pe care deocamdatanu l-a castigat.

Romania si Bulgaria, tarile in care munca este cel mai prost platita. Unde se castiga cel mai bine

Datele Eurostat releva o diferenta uriasa intre costul cu forta de munca/ora intre tarile din Uniunea Europeana. Bulgaria si Romania se afla la coada clasamentului, cu cel mai mic cost pe ora de munca, in vreme ce Danemarca si Belgia sunt tarile in.

Grupul Renault si alti actionari au investit peste un miliard de euro in cel mai mare producator auto din Rusia

Renault si alti actionari ai Avtovaz au injectat peste un miliard de euro in cel mai mare producator auto din Rusia, pentru a intari situatia financiara si a profita de redresarea pietei auto ruse transmit Reuters si AFP.

Cine i-a furat inima lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume?

Iubita lui Usain Bolt, modelul Kasi Bennett, a facut recent furori pe internet, atunci cand a impartasit fanilor o fotografie de la Carnavalul din Jamaica. Cea care i-a furat inima celui mai rapid om din lume, s-a pozat intr-un costum de baie minuscul, avand o pereche de aripi uriase.

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

Despacito, cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, a fost stersde hackeri

Despacito, cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, a fost sters de hackeri. Acesta a fost sters la numai cinci zile dupa ce a atins cifra record de cinci miliarde de vizualizari. La cautare, pe.

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )