Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine sunt vedetele care vor alege 10 dintre finalistii Eurovision Romania 2019: Voi face tot ce pot sa particip la o decizie cat mai buna si corecta

Adevărul Adevărul,
Cine sunt vedetele care vor alege 10 dintre finalistii Eurovision Romania 2019: Voi face tot ce pot sa particip la o decizie cat mai buna si corecta

TVR a dezvaluit numele celor cinci vedete care formeaza juriul semifinalelor Selectiei Nationale Eurovision 2019. Acestia sunt cei care vor decide cel mult cinci finalisti la finalul fiecarui spectacol, urmand ca alti doi sa fie alesi de public prin televot. continuă pe Adevărul

Schimbari MAJORE la PRO TV: Cine sunt cei care vor participa la show-ul incendiar prezentat de Mihaela Radulescu (FOTO)

Emisiunea Ferma revine la Pro TV. Surpriza din acest sezon este chiar Mihaela Radulescu, care va prezenta emisiunea alaturi de Cristian Bozgan. Concurentii sunt urmatorii: Brigitte Nastase, Geanina.

Acestea sunt listele PSD pentru alegerile europarlamentare. Cine sunt liderii care s-au inscris in cursa

PSD nu si-a definitivat lista pentru alegerile europarlamentare, dar in cursa interna s-au inscris, pe langa actualii eurodeputati, mai multi lideri ai partidului, printre care Rovana Plumb, Claudiu Manda,.

Vlad Voiculescu, dupa acuzatiile lui Marius Oprea: Partidul Plus a fost nfiintat de trei tineri avocati. Nu am stiut cine sunt parintii lor pentru ca nu avem obiceiul sa facem dosare

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu vine cu explicatii dupa acuzatiile lansate de istoricul Marius Oprea ca in spatele infiintarii PLUS se afla anchetatorul sau de la Securitate, Alexandru Iordache. Voiculescu, unul dintre fondatorii acestui partid, spune ca cei care i-au ajutat sa inregistreze acest nou acest partid sunt trei tineri avocati, care la Revolutie erau copii. Nu am stiut cine sunt parintii avocatilor care ne-au ajutat sa fondam partidul pentru ca nu avem obiceiul sa facem dosare. Aceste practici sunt mai degraba stilul celor care au facut dezvaluirile, afirma Voiculescu.

HOROSCOP. Zodii care vor avea o saptamana de cosmar. Din pacate, au ghinion pe toate planurile

Saptamana care tocmai incepe nu aduce nimic pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP TAUR- Ai simtit in ultima perioada ca ti-a fost mai greu sa te regasesti? Nu ti-ai mai.

Politic show: Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat mpotriva proiectului care prevede nghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept; Scenariul care se discuta n PSD pentru alegerile din 2019; Ponta, despre scandalul energetic:

Zegrean: Toate dosarele cu probe obtinute cu ajutorul SRI vor fi afectate dupa decizia CCR, inclusiv cele de omor, viol, trafic de persoane. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), avocatul Augustin Zegrean, a explicat. Calul breaz de la Cultura, ultima picatura de otrava in vena Centenarului. Daniel Breaz de la Cultura parea a fi o exceptie, dar, din fericire pentru constanta PSD care si-a asumat promovarea non-valorilor in viata noastra publica, a reusit si el sa dea cu.

Cine sunt milionarii care vaneaza anul acesta mistretii lui Tiriac pe domeniul de la Balc

Printul Dimitrie Sturdza foto), designerul Stefano Ricci, Wolfgang Porche si Csanyi Sandor, presedintele OTP Bank din Ungaria, dar si Tinu Sebesanu, fondatorul Trend Hospitality, cel care a adus in Romania lantul Ramada, se numara printre invitatii milionarului Ion Tiriac la traditionala partida de vanatoare care se desfasoara in aceste zile pe domeniul de la Balc.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii Nationale, arata datele Caselor Sectoriale.

Care sunt toate filmele marca Marvel care vor aparea in 2019 si dupa (VIDEO)

In luna martie, Marvel Studios isi va lansa cel de-al 21-lea film al sau, care va fi urmat, la mai putin de doua luni, de un altul, relateazacnet. com. - 8 martie - Captain Marvel primul film Marvel cu.

Europenii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit pot face de azi cerere. Ce trebuie sa faca romanii?

Guvernul Marii Britanii lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil pe care rezidentii europeni instalati in Regatul Unit isi pot depune cerearea pentru a ramane in tara dupa Brexit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )