Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concursul Enescu 2018: Un numar de 270 de tineri muzicieni din 39 de tari au trecut de preselectia juriului de specialitate si vor intra n Concurs

Hotnews Hotnews,
 Concursul Enescu 2018: Un numar de 270 de tineri muzicieni din 39 de tari au trecut de preselectia juriului de specialitate si vor intra n Concurs

Juriul de specialitate al Concursului International George Enescu 2018 a selectat 270 de tineri muzicieni pentru a participa la cea de-a XVI-a editie a Concursului. Acestia au fost selectati dintr-un numar total de 400 de aplicanti, cel mai mare din istoria evenimentului, aflat in momentul celebrarii a 60 de ani de la prima editie. continuă pe Hotnews

Concursul Enescu 2018: Un numar de 270 de tineri muzicieni din 39 de tari au trecut de preselectia juriului de specialitate si vor intra in Concurs

Juriul de specialitate al Concursului International George Enescu 2018 a selectat 270 de tineri muzicieni pentru a participa la cea de-a XVI-a editie a Concursului. Acestia au fost selectati dintr-un numar total de.

CM 2018: Lotul Spaniei pentru competitia din Rusia - Alvaro Morata si Sergi Roberto, n afara listei

Selectionerul Julen Lopetegui a anuntat numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Campionatul Mondial din Rusia 14 iunie - 15 iulie). Din lotul Spaniei, considerata una din favorite la cucerirea trofeului, lipsesc jucatori importanti precum Alvaro Morata, Sergi Roberto, Vitolo sau Marcos Alonso.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Bucuresti in aceasta seara

Muzeul National de Geologie expune sub deviza 100 de ani de geologie in slujba Romaniei Mari. in intervalul 18. 00, in Soseaua Kiseleff, nr. 2, este promisa vizitarea expozitiei.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Cluj

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Cluj, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Zoologic al.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Caras-Severin

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Caras-Severin, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Timisoara

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in Timisoara, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul de.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Prahova

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Prahova, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Ion.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Iasi

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Iasi, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Unirii Iasi.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Buzau

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Buzau, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Judetean.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Brasov

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Brasov, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )