Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine formeaza juriul Cerbul de Aur 2018: Arsenie Todiras, de la O-Zone, si Madalin Voicu, printre membri

Adevărul Adevărul,
Cine formeaza juriul Cerbul de Aur 2018: Arsenie Todiras, de la O-Zone, si Madalin Voicu, printre membri

Fostul deputat PSD Madalin Voicu, de profesie dirijor si violonist, si fostul solist O-Zone Arsenie Todiras se numara printre membrii juriului care va decide castigatorii festivalului Cerbul de Aur 2018. continuă pe Adevărul

Nicole Scherzinger va canta la Cerbul de Aur 2018. Vedeta a transmis si un mesaj fanilor romani

Cantareata americana Nicole Scherzinger 40 de ani), solista celebrei trupe Pussycat Dolls, va sustine un recital in seara de gala a Festivalului Cerbul de Aur 2018, care va avea loc in Piata Sfatului din Brasov la finalul lunii august.

Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls, vedeta Galei Festivalului Cerbul de Aur

Seara de Gala a Festivalului Cerbul de Aur 2018 va fi una memorabila: celebra Nicole Scherzinger, lead singer al trupei Pussycat Dolls, va sustine un recital incendiar pe scena din Piata Sfatului.

Cerbul de Aur: Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls - vedeta Galei festivalului

Vedeta Galei festivalului Cerbul de Aur, reluat anul acesta dupa aproape un deceniu, va fi cantareata Nicole Scherzinger, cea mai cunoscuta dintre componentele trupei Pussycat Dolls si care a avut si o extinsa cariera solo. Potrivit unui anunt TVR, ea va canta pentru prima data in fata publicului din Romania intr-un concert ce va avea loc pe 1 septembrie si care va fi transmis de TVR.

Un fost Mister Italia va prezenta Cerbul de Aur

TVR a confirmat faptul ca starul international Gabriel Garko, unul dintre cei mai cunoscuti actori din Italia, va prezenta serile de concurs si Gala Festivalului Cerbul de Aur. Biletele s-au pus in vanzare si preturile pleaca de la 50 de lei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )