Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cine sunt cei trei membri ai juriului in noul sezon MasterChef

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei trei membri ai juriului in noul sezon MasterChef

Pro TV a anuntat care sunt cei trei membri ai juriului emisiunii culinare MasterChef, care va reveni in toamna pe micile ecrane dupa o pauza de un an. Reprezentantii postului descriu noua echipa ca fiind o combinatie extraordinara de pasiune si experienta. continuă pe Adevărul

Tichete de vacanta 2019. Banii nu ajung pentru toti bugetarii. Cine sunt cei care nu mai prind vouchere

Tichetele de vacanta nu vor ajunge in 2019 la toti bugetarii din Romania. Bugetele mai multor localitati din tara nu sunt suficiente pentru vouchere, astfel ca unii angajati de la stat vor trebui sa plece in vacanta pe cheltuiala proprie. Daca in Tagu Jiu se vor da tichetele abia la sfarsitul anului, bugetarii din Rovinari .

Accident grav pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda. Cine sunt cele 4 persoane ranite si transportate la spital

Accident pe Aeroportul Henri Coanda. Totul s-a produs in cursul zilei de marti, 9 iulie. Un microbuz care apartinea unei firme de handling a intrat din plin intr-un autobuz fara pasageri. Cine sunt ranitii? Accident grav pe Aeroportul Otopeni. Cine sunt cei 4 raniti? Patru persoane au fost ranite astazi, 9 iulie, intr-un accident rutier .

Incepe noul sezon de Liga 1

Vineri se da startul in noul sezon de Liga 1 cu meciul dintre FC Voluntari si Sepsi Sf. Gheorghe.

Marea Britanie: Boris Johnson-Jeremy Hunt - cine sunt ei, care le sunt programele si cine va castiga?

Conservatorii britanici Boris Johnson si Jeremy Hunt, rivalii candidati la functia de premier, s-au confruntat marti intr-o dezbatere televizata aprinsa, cu doua saptamani inainte de deciderea numelui castigatorului, transmite Reuters. Cei 160. 000 de membri ai Partidului Conservator britanic incep sa voteze prin corespondenta pentru a-si alege liderul. si pe viitorul prim-ministru.

Cei trei barbati de aur ai zodiacului. Alaturi de ei vei avea garantia fericirii

E greu sa-ti gasesti alesul, mai ales daca el ar trebui sa fie copia fidela a protagonistilor din comediile romantic, barbati romantici si viitori tati perfecti. insa astrele ne dau vesti bune: acestia nu sunt doar in fanteziile femeilor si in scenariile hollywoodiene, ci mai aproape decat credem.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )