Libnet.ro
UNICEF

14:47

Cati bani ar fi primit concurentii de la Exatlon si cine a fost cel mai scump

Adevărul Adevărul,
Cati bani ar fi primit concurentii de la Exatlon si cine a fost cel mai scump

Reality show-ul Exatlon a adus audiente uriase postului Kanal D si venituri bune concurentilor. in mod evident, faimosii au avut un avantaj in fata razboinicilor, iar cei care au rezistat cel mai mult in Republica Dominicana au fost cei mai castigati. continuă pe Adevărul

Jaf armat la Cluj - Napoca: Cu cati bani a fugit atacatorul(VIDEO)

Un jaf armat a fost comis joi la o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Un individ a furat 12. 000 de lei dupa ce a amenintat cu personalul salii cu o arma, informeazastiridecluj. ro. Barbatul a fost ul.

Cati bani primesc lunar asistatii social

Datele centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) arata ca mai mult de 200. 000 de persoane au primit ajutoare sociale luna trecuta, cei mai multi dintre acestia fiind din Dolj, Bacau si Buzau.

Cati bani a acordat Primaria Capitalei in primul an de functionare a programului de sprijin financiar pentru nou nascuti

Familiile a 21. 089 de nou-nascuti din Bucuresti au primit cate 2. 500 de lei, ceea ce inseamna ca Primaria Capitalei a acordat tinerilor parinti 52,7 de milioane de lei, in cursul primului an de functionare a programului, adica aproximativ 12 milioane de euro.

Lovitura devastatoare pentru Klaus Iohannis. Cati bani ii ia ANAF-ul

Informatie bomba de la Ministrul de Finante. ANAF a inceput recuperarea banilor obtinuti ilegal de sotii Iohannis din chirie. Anuntul a fost facut de Ministrul de Finante in exclusivitate la Antena 3. Eugen.

Cati bani a castigat frumoasa Adnana pentru Toate panzele sus!: Enorm, am putut sa-mi cumpar...

Au trecut 40 de ani de la premiera productiei Toate panzele sus!, dar protagonistii celebrului serial isi amintesc cu zambetul pe buze de filmari, de parca ar fi fost ieri. Actrita Julieta.

Leonardo da Vinci: El a fost cel mai creativ geniu din istorie. Ce secrete ne poate nvata?

Creativitatea sa, asemanatoare cu cea a altor mari inovatori, provenea din pozitionarea la intersectia stiintelor umaniste cu tehnologia. Leonardo a jupuit carnea de pe fetele cadavrelor, a desenat muschii care misca buzele si apoi a pictat cel mai memorabil zambet din istorie in Mona Lisa. A explorat matematica opticii, a demonstrat felul in care razele de lumina lovesc corneea si a creat iluzii prin schimbarea perspectivelor in Cina cea de Taina. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,34 seconds )