Libnet.ro
UNICEF

00:07

incepe Exatlon: primele imagini video din al doilea sezon al show-ului Kanal D

Adevărul Adevărul,
incepe Exatlon: primele imagini video din al doilea sezon al show-ului Kanal D

Cel de-al doilea sezon Exatlon debuteaza pe micile ecrane astazi, de la ora 19. 30, la Kanal D. Show-ul prezentat de Cosmin Cernat 42 de ani) va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de miercuri pana duminica. continuă pe Adevărul

HBO a prezentat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones: Urmeaza ceva extraordinar! VIDEO

HBO a prezentat, in sfarsit, cateva secvente din ultimul sezon al serialului Game of Thrones/Urzeala tronurilor, in care apar personajele centrale Jon Snow, Daenerys Targaryen si Cersei Lannister.

Game of Thrones. HBO a prezentat primele imagini din ultimul sezon al serialului

HBO a prezentat, duminica seara, dupa finalul serialului Obiecte ascutite/ Sharp Objects, productiile care vor avea premiera toamna aceasta si anul viitor, iar intre ele, primele imagini din ultimul sezon al.

Primele IMAGINI de la NUNTA lui Dragnea Jr.: Cum a aparut TATA SOCRU la cununia civila (FOTO)

Jurnalistii de la stiripesurse. ro au publicat primele imagini de la cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea. in aceste imagini pe langa proaspetii miri apare si Liviu Dragnea alaturi de iubita sa, Irina.

Primele imagini cu interiorul Palatului Episcopal, dupa incendiul de sambata

Institutia Prefectului Bihor a postat luni, pe pagina proprie de Facebook, primele imagini din interiorul Palatului Episcopal, de dupa incendiul din seara zilei de 25 august 2018. in prezent, cladirea.

Primele imagini de la petrecerea de de nunta a lui Dragnea Jr. Pe ce melodie au dansat mirii (FOTO)

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea de la Palatul Snagov. Valentin Dragnea si Gina Alexandra Tatulescu au ales, pentru primul dans, o melodie interpretata de Marcel.

Primele imagini de la petrecerea de nunta a lui Dragnea Jr. Pe ce melodie au dansat mirii (FOTO)

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea de la Palatul Snagov. Valentin Dragnea si Gina Alexandra Tatulescu au ales, pentru primul dans, o melodie interpretata de Marcel.

Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cine se numara printre invitati

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea si Gina Titulescu si-au spus da in fata familiilor si a prietenilor foarte apropiati. Ceremonia de la starea civila a.

TRAGEDIE la Exatlon! A fost la un pas de MOARTE! Ce se intampla cu SEZONUL 2

Exatlon 2 incepe in forta maine seara si deja au aparut primele imagini inregistrate din prima editie. Se pare ca nivelul competitiei de anul acesta este mult mai ridicaT, scrie evz. ro. Din primele imagini se poate.

BOMBA BOMBELOR: A inceput deja Exatlon 2, iar pe internet au aparut primele imagini! Cum a fost surprins Cosmin Cernat... (VIDEO)

Prezentatorul show-ului Exatlon, Cosmin Cernat, a ajuns deja in Republica Dominicana, unde se va desfasura competitia, alaturi de el aflandu-se si concurentii. Cosmin Cernat a publicat pe Instagram un.

VIDEO Primele imagini cu romanul rapit in Libia, in luna iulie. MAE verifica inregistrarea

Ministerul Afacerilor Externe transmite, luni, ca celula de criza care gestioneaza situatia cetateanului roman rapit, la jumatatea lunii iulie, in Libia, verifica daca materialul video care face referire la acesta este autentic.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )