Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primul razboinic eliminat de la Exatlon: adevaratul motiv pentru care Calin Novacescu a pierdut competitia

Adevărul Adevărul,
Primul razboinic eliminat de la Exatlon: adevaratul motiv pentru care Calin Novacescu a pierdut competitia

In competitia Exatlon a avut loc prima eliminare din echipa de Razboinici. Calin Novacescu a dezvaluit ulterior motivul nestiut pentru care ar fi iesit din concurs si a dat o declaratie emotionanta. Antrenorul de fitness a parasit show-ul de la Kanal D in aplauzele fostilor coechipieri. continuă pe Adevărul

Atentie! Motivul pentru care nu e bine sa mergi duminica la cumparaturi

Lunea este ziua in care e bine sa ne cumparam cosmetice, bere, creme sau sampon, marti este ziua in care e bine sa cumparam produse pentru casa si vin, miercuri este ziua perfecta pentru un mic.

Traian Basescu explica motivul pentru care premierul a ratat intalnirea cu Juncker: Daca Dancila avea protectie SPP, Serviciul tinea avionul in aer pana ajungea ea la aeroport

Premierul Viorica Dancila a ratat discutia cu presedintele Comisiei Europene, intarziind la intalnirea pe care ea insasi o solicitase. in opinia fostului presedinte Traian Basescu, acest lucru s-a.

Viorica Dancila il SFIDEAZA pe Dragnea: Motivul pentru care premierul nu da OUG pe amnistie si gratiere

Premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au avut joi o intalnire cu Liviu Dragnea, la sediul PSD, ocazie cu care au discutat despre ordonanta de urgenta OUG) privind amnistia si.

Motivul pentru care Kate Middleton are mereu haine negre in bagaj

Hainele membrilor Familiei Regale sunt mereu atent alese, astfel incat sa fie adecvate oricarei ocazii, chiar si pentru cele neprevazute. Atunci cand se afla in deplasare, membrii familiei sunt nevoiti sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )