Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Unire dintre KFC si MC Donalds, intr-o campanie inedita de Ziua Romaniei

Adevărul Adevărul,
Marea Unire dintre KFC si MC Donalds, intr-o campanie inedita de Ziua Romaniei

MC Donalds si KFC, cele mai mari branduri de fast food din Romania, au lansat o campanie inedita de Ziua Nationala a Romaniei, promovand ideea de unire. continuă pe Adevărul

INEDIT. KFC si MC Donalds s-au UNIT de Ziua Nationala (FOTO)

La 100 de ani de la Marea Unire, rivalii KFC si MC Donalds si-au unit fortele pentru a promova idea de unire, printr-o campanie inedita. Astfel, cele doua branduri si-au dat mana pentru a sarbatori Ziua.

VIDEO Mesajul lui Liviu Dragnea, de Ziua Nationala a Romaniei: La un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, afirma ca la un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata, precizand ca doar impreuna, cu intelepciune, curaj, patriotism, inima si minte, romanii pot.

VIDEO Dragnea, intr-un mesaj video pe Facebook: La un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata

Liviu Dragnea a postat, sambata dimineata, un mesaj video pe Facebook, in care spune ca, la un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata si ca doar uniti in jurul obiectivelor comune putem construi o Romanie puternica, bogata si mandra, o tara care sa ofere bunastare locuitorilor ei, capabila sa isi apere interesele, valorile si credintele si sa fie respectata de partenerii europeni.

Expozitie istoricodocumentara Romania de la Marele Razboi la Marea Unire la Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia

Sambata 1 decembrie 2018, cu prilejul celebrarii Zilei Nationale a Romaniei si a Centenarului Marii Uniri, in noua galerie a Institutului Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia va avea loc vernisajul expozitiei istoricodocumentare Romania de la Marele Razboi la Marea Unire.

Melescanu: Marea Unire - actul sublim de vointa nationala

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, afirma ca Marea Unire de la 1918 a fost actul sublim de vointa nationala romaneasca, care apartine natiunii, nefiind vorba de opera singulara a unui om politic, partid sau guvern.

Melescanu: Marea Unire - actul sublim de vointa nationala

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, afirma ca Marea Unire de la 1918 a fost actul sublim de vointa nationala romaneasca, care apartine natiunii, nefiind vorba de opera singulara a unui om politic, partid sau guvern.

Google marcheaza 100 de ani de la Marea Unire

Google a schimbat imaginea de fond a motorului sau de cautare in primele minute ale zilei de 1 decembrie cu o imagine ce prezinta tricolorul Romaniei fluturand peste un lant muntos, marcand astfel 100 de ani de la Marea Unire.

Ce au patit romanii care au indraznit sa celebreze in plin comunism 50 de ani de la Marea Unire. Cu trei zile inainte, s-a comunicat ca se anuleaza manifestarile

Un profesor universitar pensionar a relatat pentru Adevarul cum au decurs festivitatile firave organizate la Alba Iulia in 1968 pentru a marca 50 de ani la Marea Unire. Putinii oameni care s-au incumetat sa cante in piata publica Desteapta-te, romane! au fost paziti indeaproape de Securitate.

Marea Unire de la 1918: Elevi de la Colegiul Economic si de la scoala Cuza Voda, spectacol inedit la muzeu

La implinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918, Muzeul Dunarii de Jos a organizat, pe tot parcursul anului activitati care au scos in evidenta patriotismul si mandria identitatii nationale. Marti, 27 noiembrie, elevii claselor a III-a si a IV-a de la Colegiul Economic si de la Scoala Cuza Voda au prezentat un spectacol istoric inedit.

La o suta de ani de la Marea Unire, sa nu uitam de Europa!

La o suta de ani de la Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia, sa nu uitam de Europa, garanta micii Uniri de la 1859 si Marii Uniri din 1918.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )