Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Disney a lansat primul trailer pentru Frozen 2

Adevărul Adevărul,
VIDEO Disney a lansat primul trailer pentru Frozen 2

Studiourile Disney au lansat primul trailer pentru Frozen 2, continuarea celui mai de succes film de animatie din istorie. Dupa sase ani, regizorii Chris Buck si Jennifer Lee aduc pe marile ecrane un nou capitol al animatiei Frozen/Regatul de succes, a doua parte fiind programata pentru lansare pe 22 noiembrie 2019. continuă pe Adevărul

Primul navigator pentru pacientele cu cancer mamar, lansat n prezenta unei nvingatoare n lupta cu cancerul: Exista viata dupa cancerul de sn. Se poate trai multi ani dupa diagnostic

Primul navigator pentru pacientele cu cancer la san din Romania - un ghid ce explica pas cu pas traseul ce ar trebui urmat de fiecare pacienta diagnosticata cu cancer la san, in cadrul sistemului de sanatate, totul intr-un limbaj prietenos si simplificat - a fost lansat marti. Navigatorul este disponibil pe www. canceruldesan. ro si va fi distribuit, in versiune printata, in sectiile de oncologie ale spitalelor din tara. Ana Moldovan, o clujeanca diagnosticata in urma cu 10 ani cu cancer mamar, care se prezinta acum ca o invingatoare in lupta cu cancerul, a venit la lansarea navigatorului pentru a-si spune povestea.

SUA: Senatoarea democrata Elizabeth Warren si-a lansat campania electorala pentru prezidentialele din 2020

Senatoarea democrata Elizabeth Warren, considerata una dintre cele mai progresiste reprezentante ale Partidului Democrat, si-a lansat sambata oficial campania pentru alegerile prezidentiale din 2020, informeaza EFE, citata de Mediafax.

INCREDIBIL! A aparut primul Tinder pentru vaci... Bovinele isi pot gasi online partenerul potrivit

O aplicatie inspirata de Tinder ii ajuta pe fermierii din Marea Britanie sa gaseasca parteneri compatibili pentru bovinele lor, relateaza miercuri Reuters preluat de Agerpres. Aplicatia se numeste Tudder,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )