Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sak Noel impune legea in noul sau videoclip, pentru piesa I Am The Law!

Devorator Monden Devorator Monden,
Sak Noel impune legea in noul sau videoclip, pentru piesa I Am The Law!

Se pare ca DJ-ul si producatorul spaniol cunoscut publicului sub numele de Sak Noel doreste sa incinga atmosfera din aceasta iarna cu noul sau single, intitulat I Am The Law. Artistul a devenit celebru gratie hitului sau de club Loca People lansat in 2011. Sak Noel a dezvaluit de curand si videoclipul noii sale piese . continuă pe Devorator Monden

HOT! Lily Allen ne surprinde cu noua sa imagine si cu noul videoclip, pentru piesa Hard Out Here!

Dupa patru ani de pauza, Lily Allen revine cu un nou videoclip! Hard Out Here este noul single al lui Lily Allen care va fi inclus pe cel de-al treilea material discografic din cariera artistei ce este asteptat sa se lanseze anul viitor. Titlul acestuia nu a fost inca dezvaluit. Pe 12 noiembrie cantareata a .

HOT! Voltaj lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Ultima secunda!

Atunci cand toamna aduce ploi, iar sori ar fi niciunde, trupa Voltaj lanseaza videoclipul single-ului Ultima secunda. Videoclipul aduce in prim-plan cele doua personaje ale scurt-metrajului Bucuresti, te iubesc!, Kira Hagi si Rares Andrici, doi dintre cei mai talentati actori ai noii generatii, interpretii unei povesti de dragoste pline de sensibilitate, o adevarata declaratie de .

Loredana lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti.

Loredana lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa euro156;Nu stiu cine esti, o colaborare inedita cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au mai cantat impreuna, cel mai recent duet fiind in cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta, insa acest nou single marcheaza prima colaborare oficiala a indragitilor artisti. euro156;Nu stiu cine esti, compusa de Cornel Ilie, este o melodie care va crea depedenta, dupa spusele Loredanei. Citeste si: Vocea Romaniei: un nou .

HOT! Loredana si Cornel Ilie lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti!

Loredana lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti, o colaborare inedita cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au mai cantat impreuna, cel mai recent duet fiind in cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta, insa acest nou single marcheaza prima colaborare oficiala a indragitilor artisti.

Nicolas Maures, noul director general pentru Dacia si Renault Romania

Renault a numit un nou director general pentru Dacia si Renault Romania, Nicolas Maure. Acesta il va inlocui pe Jerome Olive, care va deveni director industrial al grupului francez pentru regiunea Europa.

Nicolas Maure, noul Director General pentru Dacia si Renault Romania, de la 1 ianuarie 2014.

De la 1 ianuarie 2014, Nicolas Maure va fi noul Director General al Dacia si Renault Romania, inlocuindu-l pe Jerome Olive, care va deveni Director Industrial al Renault pentru Regiunea Europa, se arata intr-un comunicat al remis de Dacia. Nicolas Maure va prelua, de asemenea, si postul Director Industrial al Renault pentru regiunea Euromed-Africa. Nascut pe 22 aprilie 1960, Nicolas Maure esteinginer, absolvent al Ecole Centrale de Paris ECP) si titular al unui MBA la Institut .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )