Libnet.ro
UNICEF

13:00

O chitara a Beatles-ilor a fost cumparata cu 408.000 dolari, la o licitatie la New York.

România Liberă România Liberă,
O chitara a Beatles-ilor a fost cumparata cu 408.000 dolari, la o licitatie la New York.

O chitara a trupei The Beatles, la care au cantat John Lennon si George Harrison, a fost vanduta cu 408. 000 dolari, la o licitatie care a avut loc sambata, la New York, titreaza colegii nostri de la Mediafax. Chitara a fost vanduta unei persoane din Statele Unite ale Americii a carei identitate nu a fost facuta publica. Instrumentul muzical a fost adjudecat in cadrul evenimentului Music Icons, organizat sambata, la Hard Rock Cafe din New York, de casa Juliens Auctions. Aceasta chitara cu . continuă pe România Liberă

O chitara electrica, care a apartinut trupei The Beatles, a fost vanduta la licitatie pentru 408.000 de dolari

O chitara electrica VOX, la care au cantat John Lennon si George Harrison, membri ai trupei britanice The Beatles, a fost vanduta la licitatie, in New York, pentru suma de 408. 000 de dolari. Chitara, facuta la.

Blue Air a fost cumparata chiar de angajati ai companiei aeriene. Firma a fost inregistrata cu o luna in urma

Compania Airline Management Solutions care a castigat astazi licitatia pentru preluarea Blue Air, in urma unei oferte de 30 de milioane de euro, este controlata de patru romani, trei dintre ei fiind fosti sau actuali angajati ai operatorului aerian. Mai mult, firma a fost inregistrata la Registrul Comertului in urma cu doar o luna.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )