Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Idris Elba, desemnat de revista People cel mai sexy barbat n viata

Hotnews Hotnews,
 Actorul Idris Elba, desemnat de revista People cel mai sexy barbat n viata

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy barbat in viata pe 2018 de revista People, el succedandu-i cantaretului american Blake Shelton. continuă pe Hotnews

Idris Elba a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata. Reactia amuzanta a actorului

Actorul si producatorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata de catre revista People.

Vanghelie: Badalau e cel mai mare mincinos. Iese dintr-un birou si se duce n celalalt n 3 minute

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, la un post TV, ca senatorul PSD Niculae Badalau este cel mai mare mincinos, care se duce intr-un birou si ii minte pe pucisti, iar dupa trei minute se duce in alt birou si il minte pe Liviu Dragnea, anunta Mediafax.

VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1.

Romania, promovata de Ministerul Turismului la Londra, la cel mai mare targ de turism din lume

Ministerul Turismului participa la cel mai mare targ de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, organizat la Londra in perioada 5-7 noiembrie.

Anul 2018, cel mai bogat pentru jucatorii importanti din industria fintech: care au fost cele mai darnice fonduri de investitii si cine sunt romanii care se numara printre beneficiari

Anul 2018 este de departe cel mai bun pentru startup-urile fintech, avand in vedere investitiile atrase de catre cei mai importanti jucatori, investitii in urma carora clubul unicornilor a ajuns la 30 de membri, conform unui raport realizat.

VIDEO Imagini din aer cu cel mai complex nod rutier din Romnia

In apropierea municipiului Turda se gaseste cel mai complex nod rutier din Romania, potrivit Companiei de Drumuri care publica un video realizat din drona. Intersectia uneste doua autostrazi - A3 si A10, si drumul national DN1. Nodul rutier face parte din Lotul 4 A10 Sebes - Turda, deschis circulatiei la finalul lunii iulie.

Marian Vanghelie se implica in scandalul intern din PSD si il critica dur pe Niculae Badalau: Este cel mai mare mincinos

Marian Vanghelie l-a caracterizat pe senatorul PSD Niculae Badalau drept cel mai mare mincinos, intr-o interventie telefonica pentru B1TV. El a mai vorbit si despre reorganizarea Guvernului, dar si despre.

Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri la 22 de ani - VIDEO

Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de 2. 72 de.

Cel mai mare eveniment agricol al toamnei. Produsele traditionale castiga teren

Este penultima zi in care mai puteti vizita cel mai mare targ agricol, Indagra. Sunt peste 700 de expozanti, iar 200 sunt din strainatate. Totusi, produsele romanesti sunt in centrul atentiei. Sunt.

ANAF, cel mai slab rezultat in recuperarea arieratelor de la criza incoace (FOTO)

ANAF a recuperat in prima parte a acestui an 2,58 miliarde lei din arieratele existente la finalul anului trecut. Este o scadere cu 26% fata de aceeasi perioada a anului anterior si cea mai redusa suma din 2010.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )