Libnet.ro
UNICEF

08:00

Doliu dupa Karl Lagerfeld. ngerul sau poarta Chanel

Hotnews Hotnews,
 Doliu dupa Karl Lagerfeld. ngerul sau poarta Chanel

Karl a fost pulberea mea de stele, m-a transformat dintr-o fata germana timida, intr-un supermodel, spune Claudia Schiffer, intr-o postare pe Instagram. El este de neinlocuit. E singura persoana care poate face alb-negrul colorat. ii voi fi recunoscatoare pentru totdeauna. Magnatul modei a murit in dimineata zilei de 19 februarie, la o clinica din Paris. Vreme de peste o jumatate de secol, a dat tonul in haute-couture, printre altele resuscitand marca Chanel, purtata de vedete si somitati. Lagerfeld a fost si Pygmalion-ul unor supermodele renumite, pe care le-a transformat in ingeri pasind pe catwalk. continuă pe Hotnews

Karl Lagerfeld a murit. Creatorul casei de moda Chanel avea 85 de ani

Karl Lagerfeld, celebrul designer al casei de moda Chanel a murit astazi, in Paris, la varsta de 85 de ani, potrivit unor publicatii franceze. Karl Lagerfeld fusese internat de urgenta luni noaptea, iar cauza mortii nu este momentan cunoscuta.

Pe cate milioane a pus ghearele pisica Choupette, mostenitoarea celebrului Karl Lagerfeld

Choupette pare sa fie cea mai invidiata felina saptamana aceasta, la scurta vreme dupa ce o veste trista facea inconjurul lumii. Stapanul sau, creatorul de moda german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a murit la varsta de 85 de ani. La scurta vreme, revista franceza Voici dezvaluia, in editia electronica, faptul ca Lagerfeld [] .

A murit Karl Lagerfeld, principalul creator de moda al casei Chanel

Designerul de moda Karl Lagerfeld al casei Chanel a murit marti, 19 februarie, la varsta de 85 de ani, intr-un spital din Paris. Creatorul de moda a fost absent de la Saptamana modei de la.

Karl Lagerfeld: Cele mai faimoase creatii prezentate pe catwalk

In memoria regretatului Karl Lagerfed, cel care s-a stins ieri din viata la varsta de 85 de ani, dupa ce a fost mai bine de 4 decenii director creativ al casei Chanel, iata cateva dintre cele mai faimoase creatii ale sale! .

BREAKING NEWS! A murit Karl Lagerfeld!

Karl Lagerfeld, directorul creativ al casei de moda Chanel, a murit astazi la varsta de 85 de ani, la Paris. Starea de sanatate a celebrului designer se deteriorase in ultimele saptamani.

Creatorul de moda Karl Lagerfeld a murit

Creatorul de moda Karl Lagerfeld, care lucra pentru celebra casa Chanel, a murit marti la varsta de 85 de ani, scrie presa franceza.

Cum ajunsese sa arate Karl Lagerfeld! Ultimele fotografii cu designerul in viata cu putin timp inainte sa moara la 85 de ani!

Astazi, lumea modei este in doliu! Iconicul designer Karl Lagerfeld a decedat, dupa mai multe saptamani de boala, informeaza presa straina. Cu aproape o luna inainte de moartea sa, Karl isi rugase.

Doliu urias in lumea modei! A murit Karl Lagerfeld

Doliu in lumea modei! Legendarul Karl Lagerfeld, unul dintre cele mai admirate, talentate si prolifice figuri ale modei, s-a stins din viata la varsta de 85 de ani, la Paris. Stire in curs de.

Motivele pentru care Karl Lagerfeld a purtat ochelari de soare aproape non-stop, timp de 52 de ani!

A fost unul dintre cei mai mari designeri din lume, a starnit controverse de foarte multe ori de-a lungul timpului, insa dimineata zilei de 19 februarie i-a fost fatala: Karl Lagerfeld a murit la 85 de ani, dupa o.

De ce a purtat Karl Lagerfeld, timp de 52 de ani, ochelari de soare

A fost unul dintre cei mai mari designeri din lume, a starnit controverse de foarte multe ori de-a lungul timpului, insa dimineata zilei de 19 februarie i-a fost fatala: Karl Lagerfeld a murit la 85 de ani, dupa o lunga lupta cu cancerul pancreatic.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )