Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tot ce trebuie sa stii despre festivalul de muzica Untold 2019

Hotnews Hotnews,
 Tot ce trebuie sa stii despre festivalul de muzica Untold 2019

Organizatorii Untold 2019 se pregatesc sa sarbatoreasca cinci ani de existenta cu un show ce, la prima vedere, nu pare diferit de editiile anterioare. Mai ales in ceea ce priveste line-up-ul. Totusi nu e chiar asa. in cazul Untold 2019 sunt schimbari micute dar semnificative. Uite tot ce trebuie sa stii despre festivalul care incepe saptamana viitoare la Cluj. continuă pe Hotnews

Ce cadou i-a pregatit Regina Elisabeta lui Meghan Markle, de ziua ei. Tot regatul vorbeste despre asta

Mai sunt doar cateva zile pana la aniversarea fostei actrite Meghan Markle, devenita Ducesa de Sussex dupa casatoria cu Printul Harry, iar Regina Elisabeta are in plan un cadou special pentru aceasta. Pregatirile aniversare vor reusi, fara indoiala, s-o surprinda placut pe sotia lui Harry. Meghan Markle, cadou deosebit din partea Reginei Nascuta in zodia .

Beneficiile consumului uneia dintre cele mai bune surse de antioxidanti. Ce trebuie sa stim despre ceaiul verde

Principalele beneficii pentru sanatate ale consumului de ceai verde sunt combaterea obezitatii, a diabetului, a colesterolului crescut si chiar a cancerului. Totusi, trebuie sa avem grija in ce doze folosim ceaiul verde, iar specialistii ne sfatuiesc sa nu il consumam seara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )