Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Bohemian Rhapsody - cea mai veche piesa care a depasit un miliard de vizualizari pe Youtube

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bohemian Rhapsody - cea mai veche piesa care a depasit un miliard de vizualizari pe Youtube

Bohemian Rhapsody, hitul trupei britanice The Queen, lansat in 1975, a devenit cea mai veche piesa care a depasit un miliard de vizualizari pe platforma online Youtube, potrivit francetvinfo. fr, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

Unde gasesti cea mai ieftina benzina in Europa si pe ce loc este Romania la pretul carburantului

Daca ai ales sa pleci in vacanta cu masina personala, prin Europa, iata unde este benzina cea mai ieftina. Pe ce loc crezi ca se situeaza Romania la pretul carburantilor? Cea mai ieftina benzina din Europa Pretul benzinei difera in functie de numerosi factori, la fel ca pretul titeiului de pe piata internationala, taxele ori .

Politia din Hong Kong a facut probabil cea mai mare captura de explozibili din istoria sa, cu o zi inainte de noi proteste antiguvernamentale

Politia din Hong Kong a capturat ceea ce se crede a fi cea mai mare cantitate de materiale explozibile descoperita in oras, intr-un raid care a avut loc vineri noapte la o fabrica in care se presupunea ca se realizeaza bombe, relateaza CNN.

A 18-a zi in care sistemul cardului de sanatate nu functioneaza - cea mai grava avarie de la darea in folosinta. CNAS anunta teste finale pentru revenirea la modul de lucru, dar sustine ca nu inseamna ca sistemul nu a functionat

Este a 18-a zi in care sistemul informatic al cardului de sanatate nu functioneaza, iar medicii spun ca ne confruntam cu cea mai grava avarie a sistemului de la darea lui in folosinta. De cealalta parte, CNAS anunta ca la ora actuala se desfasoara testele finale pentru revenirea la modul de lucru uzual, online, al platformei PIAS, dar sustine ca starea de indisponibilitate nu inseamna ca sistemul informatic nu a functionat in aceasta perioada. Premierul Viorica Dancila cere plecarea presedintelui interimar al CNAS, insa Razvan Vulcanescu raspunde ca nu ia in calcul demisia.

A intrat in recesiune cea mai mare economie a lumii?

Arbitrul recesiunii din Statele Unite este reputata institutie National Bureau of Economic Research NBER), care ne informeaza, cu o semnificativa intarziere, cat timp s-a aflat cea mai mare economie a lumii intr-o perioada de contractie.

Dancila: Vom infiinta Muzeul Holocaustului langa Antipa, daca aceasta locatie va fi cea mai buna Zeci de personalitati s-au pronuntat deja impotriva propunerii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Muzeul Holocaustului va fi infiintat langa Muzeul Antipa, daca se va considera ca aceasta locatie este cea mai buna. Declaratia a fost facuta in contextul.

Cea mai lunga calatorie cu un automobil electric

Un olandez a terminat cea mai lunga calatorie efectuata cu un automobil electric, 101,000km, in Noua.

Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: Todeauna multumesc lui Dumnezeu. Sper sa inspir cat mai multi copii (FOTO)

Simona Halep a primit, joi, cea mai inaltadistinctie din partea Patriarhiei Romane. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat joi campioanei de la Wimbledon Curcea Patriarhala in cadrul unei.

INCALZIREA GLOBALA Temperatura record in cea mai nordica localitate a globului

O noua dovada a incalzirii globale vine din Nordul indepartat. Mercurul termometrelor a urcat duminica la 21 de grade Celsius in Alert, cea mai nordica asezare permanenta din lume, situata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord, stabilind un record absolut de caldura pentru aceasta statiune meteorologica.

Cea mai delicioasa ciorba de pui. Care sunt ingredientele care-i dau savoare si cu ce o acresti

O ciorba aromata si hranitoare care nu necesita un talent deosebit la gatit este propunerea pentru acest final de saptamana a gastronomului salajean Mircea Groza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )