Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Spania a spus adio sopranei Montserrat Caballe la Barcelona

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Spania a spus adio sopranei Montserrat Caballe la Barcelona

Spania a spus luni adio divei operei Montserrat Caballe, carea murit sambata la 85 de ani, in cadrul unei inmormantari la Barcelona, in prezenta muzicianului Jordi Savall, a tenorului Jose Carreras si a sefului guvernului spaniol, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Spania a spus adio sopranei Montserrat Caballe la Barcelona

Spania a spus luni adio divei operei Montserrat Caballe, carea murit sambata la 85 de ani, in cadrul unei inmormantari la Barcelona, in prezenta muzicianului Jordi Savall, a tenorului Jose Carreras si a sefului guvernului spaniol, relateaza AFP.

Soprana care a cantat cu Freddie Mercury a decedat. Montserrat Caballe avea 85 de ani (VIDEO)

Soprana spaniola Montserrat Caballe, care a cantat cu liderul formatiei britanice de muzica rock Queen, Freddie Mercury, a murit la varsta de 85 de ani, intr-un spital din Barcelona. Vedeta se afla internata la.

Soprana spaniola Montserrat Caballe a murit la varsta de 85 de ani. Era cunoscuta pentru piesa Barcelona, interpretata cu Freddie Mercury

Soprana spaniola Montserrat Caballe a murit sambata, la varsta de 85 de ani, intr-un spital din Barcelona, unde se afla internata inca din luna septembrie.

S-a stins La Superba, legendara soprana Montserrat Caballe VIDEO

Soprana Montserrat Caballe, una dintre ultimele dive ale scenei lirice mondiale, va fi inmormantata luni. Mari personalitati si-au exprimat regretul la trecerea in nefiinta a artistei cu o tehnica bel canto impecabila, care a murit sambata, la varsta de 85 de ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )