Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO UNTOLD 2019: Armin van Buuren - show unic, de peste 7 ore, cu jocuri de lumini, lasere si artificii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UNTOLD 2019: Armin van Buuren - show unic, de peste 7 ore, cu jocuri de lumini, lasere si artificii

DJ-ul olandez Armin van Buuren a sustinut, in cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD, de la Cluj-Napoca, un show unic care a durat peste 7 ore, in care a mixat muzica trance si a inclus jocuri de lumini si lasere. Show-ul a inceput cu imnul Desteapta-te romane, transmite Mediafax. Tot ce trebuie sa stii despre festivalul de muzica Untold 2019. continuă pe Hotnews

VIDEO Cate ore a durat show-ul maraton al lui Armin van Buuren la Untold. Fanii au asteptat circa 40 de minute sa revina pe scena

Show-ul DJ-ului olandez a inceput la 12 noaptea cu Imnul Romaniei reinterpetat de Armin van Buuren cu concursul unei parti a Orchestrei Operei Romane din Cluj si s-a terminat la 7 si un sfert. Ploaia a inceput in jurul orei 4. 30 si a continuat pana la plecarea DJ-ului.

Program complet Untold 2019. Cand intra in scena Armin van Buuren, David Guetta sau Martin Garrix

Cea de-a cincea editie Untold debuteaza in aceasta seara la Cluj Napoca. Timp de patru zile, iubitorii acestui festival sunt invitati sa ia parte la un spectacol unic, in care se vor regasi peste 200 de artisti. Invitatul special al acestei editii va este Robbie Williams, insa pe scena vor urca si alte nume cunoscute .

VIDEO Cum suna imnul Romaniei interpretat de Armin Van Buuren, la Untold. Cine si-a mai adus contributia

Celebrul DJ olandez sustine la aceasta ora un show special cu ocazia celei de-a cincea editii a festivalului Untold.

Live Stream Online Untold 2019. Vezi VIDEO de la festivalul din Cluj

Pentru prima zi de Untold 2019 se anunta cod portocaliu de ploi la Cluj, dar acest aspect este mai putin important. Daca oamenii s-au adunat, sa inceapa distractia! Urmareste Live Stream Online festivalul. Live Stream Online Untold 2019 Cea de-a cincea editie a Untold va avea loc in intervalul 1 4 august la Cluj-Napoca.

Program Untold 2019: joi, 1 august. Cine intra pe scena astazi la Cluj

Untold revine cu editia cu numarul 5! Organizatorii le-au pregatit mari surprize festivalierilor si anul acesta. Cine va intra pe scena in prima zi a uriasului spectacol? Iata programul pentru ziua de joi, 1 august! Program Untold 2019 pentru joi, 1 august Dupa ce programul a fost facut public, organizatorii au tinut sa precizeze regulile .

Lineup-ul pe zile la Untold 2019. Programul de vineri, sambata si duminica

Neversea si Electric Castle s-au dus, iar locul unde se vor mai distra pe vara aceasta festivalierii este Untold! Festivalul din urma a schimbat total perceptia strainilor asupra tarii. Care este progamul mult asteptat de cei care vor urma sa se distreze fara pauza? Lineup-ul pe zile le Untold 2019 Abonamentele pentru cele 4 zile .

Ce s-a intamplat, joi seara, la Untold: Am avut o premiera in Romania. Cine va urca vineri pe scena

Cea de-a cincea editie Untold si-a marcat prima seara cu un show in premiera in Romania. Festivalul continua, astazi, la Cluj Napoca, cu numerosi artisti si o serie de momente importante. Printre cei care se vor regasi in fata publicului se afla si Armin van Buuren. 3 dj, intr-un show premiera, la Untold 2019 Joi .

FOTO VIDEO Cum s-au distrat 95.000 de participanti in cea de-a doua zi a festivalului Untold

Peste 95. 000 de persoane au participat la cea de-a doua zi a festivalului Untold, in care scena principala a fost rezervata 7 ore pentru DJ-ul olandez Armin van Buuren. Pe scena principala au mai urcat aseara si Subcarpati, Stormzy, Busta Rhymes si Timmy Trumpet.

Pregatiri pentru Untold 2019: cazare la preturi de pana la 10 ori mai mari, trafic infernal si un santier enorm cu o zi inaintea inceperii festivalului

Aproape 400. 000 de oameni sunt asteptati la Cluj, in intervalul 1-4 august, la Untold, dupa ce anul trecut organizatorii au raportat o prezenta de 355. 000 de persoane.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )