Libnet.ro
UNICEF

18:15

webPR: Efervescenta fado, efectul Ana Moura: din nou la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 webPR: Efervescenta fado, efectul Ana Moura: din nou la Bucuresti

Pe 17 noiembrie, la Sala Palatului, la Jazz Night Out, Ana Moura ne ademeneste pe ritmuri fado, imbinate eclectic si cu maiestrie. Daca n-ai ascultat pana acum fado, doina portughezilor, n-ai lasat-o pe Ana Moura sa-ti cante despre libertate, n-ai vazut-o cucerind lumea. S-ar spune ca fado este despre tristete, jale, cu glas tanguitor si dor indelung, pentru ca popularitatea genului a venit intr-o Portugalie sfartecata de dictatura. Dar Ana il reinventeaza cu fiecare album, pe fiecare scena trece publicul de la hohote de ras la dor si repeta. Te pune pe marginea prapastiei si nu stii daca sa sari sau te intinzi la soare in buza ei. Fiecare cantec, fiecare interpretare este o cautare pentru intimitate, care zvarcoleste orice sens clasic: Daca pe fado se plange si se canta, spune un cantec de-ale ei, se poate si dansa. continuă pe Hotnews

Primarul Daniel Florea cere din nou Primariei Capitalei transmiterea in administrare a spatiilor verzi din Sectorul 5

Primaria Sectorului 5 solicita din nou Primariei Municipiului Bucuresti si Consiliului General al Municipiului Bucuresti transmiterea in administrare a spatiilor verzi aflate in administrarea ALPAB, conform.

Pretul carburantilor fara taxe in Romania a ajuns din nou mai mare decat media europeana

Pretul carburantilor fara taxe in Romania a ajuns din nou peste media inregistrata la nivelul Uniunii Europene, dupa ce, in ultimele luni ale anului trecut, era situat sub valoarea acestui indicator, potrivit.

Ministerul Justitiei a fost vandalizat din nou de protestatari - FOTO

Sediul Ministerului Justitiei a fostvandalizat din nou,joi seara, de protestatari. Manifestantii au venit cu o galeata de ketchup pe care au aruncat-o pe sediul.

Vom avea din nou Alimentara si Aprozar. Ministrul Agriculturii vrea ca statul sa concureze cu hipermarketurile

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a adus din nou in atentie problema magazinelor de stat, in care s-ar vinde produse exclusiv romanesti. Casa de Comert Agroalimentar Unirea, infiintata in ianuarie de.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

KLAUS IOHANNIS: PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie si ca PSD a actionat astazi, din nou, impotriva Romaniei si a cetatenilor sai.

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa ordonantele de urgenta: PSD a actionat astazi din nou mpotriva statului de drept / PSD vrea sa creeze un statut special pentru cei care au probleme n justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti pe Facebook fata de ordonantele de urgenta adoptate marti, prin care sunt modificate legile justitiei, scriind ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin acestea un statut special pentru cei care au probleme in justitie. PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor, a mai scris Iohannis.

Bernie Sanders va candida din nou la presedintia Statelor Unite

Senatorul democrat Bernie Sanders a anuntat ca va candida din nou la presedintia Statelor Unite. Acesta a mai candidat si in 2016 dar a pierdut sustinerea democratilor care au ales-o pe Hilary Clinton sa intre.

Bruxelles-ul o apara din nou pe Kovesi si condamna amnistia: ce a declarat Timmermans

Ne confruntam cu o situatie foarte grava, cu repercusiuni pe termen lung pentru tara noastra. Din pacate, gesturile coalitiei PSD-ALDE din ultimele saptamani tind sa fie injuraturi la adresa Comisiei Europene. in timp ce Toader si Dragnea sa chinuie din rasputeri sa o ingroape pe Laura Codruta Kovesi, in timp ce viseaza la amnistiei, oficialii [] .

IARNA pune din nou stapanire pe tara! Drumuri BLOCATE, autoritati luate prin surprindere DIN NOU (VIDEO)

S-a intors iarna! Ninge abundent in Pasul Oituz, judetul Covasna. Traficul a fost blocat in zona din cauza soferilor luati pe nepregatite de revenirea iernii. Si autoritatile au fost luate prin.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )