Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai puternica voce, pe HBO: povestea omului care a facut Fox News din nimic

Hotnews Hotnews,
 Cea mai puternica voce, pe HBO: povestea omului care a facut Fox News din nimic

Intr-o lume in care se vorbeste foarte mult despre implicarea televiziunilor in politica, filmul Cea mai puternica voce de pe HBOGO vine cu niste lamuriri mai mult decat necesare. in plus, ne arata cine este cu adevarat omul care a inventat Fox News, Roger Ailes. continuă pe Hotnews

Povestea fotografiei Fetita arsa de napalm, votata cea mai emblematica imagine a unui eveniment care a tulburat intreaga lume

Imaginea unei fetite de 9 ani fugind dezbracata cu pielea arzand si tipand in agonie dupa un atac cu napalm, in timpul razboiului din Vietnam, a fost votata recent cea mai emblematica fotografie a unu eveniment care a tulburat intreaga lume, relateaza The Sun.

Simona Halep si secretul victoriei cu Bianca Andreescu: M-am gandit ca sunt mai puternica psihic

Simona Halep a declarat ca in setul al doilea, in care a intors soarta meciului cu Bianca Andreescu, s-a gandit ca este mai puternica psihic decat adversara ei.

BUZAU: Cea mai mare captura de arme de vanatoare si munitie din ultimii 20 de ani

Politistii din Buzau au realizat cea mai mare captura de arme de vanatoare si munitie din ultimii 20 de ani si au destructurat o retea de braconieri care vanau pe fonduri de vanatoare ale AJVPS, cu sprijinul unor paznici. Opt persoane sunt cercetate pentru braconaj si pentru introducerea in tara in mod ilegal a unor arme si munitii. Este vizat si paznicul unui fond de vanatoare.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Gigantul saudit Aramco a avut castiguri de 68 de miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, intarindu-si pozitia de cea mai profitabila companie din lume, au declarat pentru Bloomberg surse care au avut acces la datele financiare.

Ce a ajuns sa faca Dana Marijuana pentru a-si creste fetele. Era cea mai fidela fata candva, azi e total schimbata FOTO

Dana Marijuana a atins succesul in anii 90 cu hit-ul Cea mai fidela fata. Acum, la 39 de ani, scanteile nu se mai aprind ca altadata in viata ei. Cum culisele vietii unui artist sunt pline cu de toate, asa este si in cazul Danei. Muzica a ramas o pasiune, dar pentru ca nu poate .

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP.

VIDEO Imaginea saraciei la periferiile oraselor. Regiunea Sud-Est din Romania, a doua cea mai saraca din UE

Regiunea SudEst din Romania este a doua cea mai saraca din UE, potrivit Indicelui Regional al Competitivitatii IERC), un instrument care masoara din trei in trei ani factorii majori ai competitivitatii. Cartierele periferice din orasele regiunii ofera fotografia cea mai graitoare in privinta saraciei.

Cea mai in varsta banateanca are 107 ani. S-a nascut cu noua ani inaintea Regelui Mihai I, cand Resita nu avea rang de oras

Cea mai in varsta resiteanca, Barbara Masai a implinit 107 ani. in ziua sarbatoririi, Erwin Josef Tigla, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Caras-Severin a vizitat-o si i-a urat La multi ani!.

Un asteroid ar putea deveni cea mai mica planeta pitica din sistemul solar

Asteroidul Hygiea ar putea fi clasificat ca o planeta pitica, preluand astfel titlul detinut in acest moment de Ceres, cea mai mica planeta pitica din sistemul solar.

Betano a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de mobil la echivalentul Premiilor Oscar in lumea jocurilor de noroc!

24 octombrie 2019 a devenit o zi marcanta in istoria Betano! Produsul nostru a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de mobil pentru jocuri de noroc, inalta distinctie internationala fiindu-i acordata la EGR Operator Awards 2019, echivalentul Premiilor Oscar in lumea jocurilor de noroc online.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )