Libnet.ro
UNICEF

08:00

DigiSport: Fara precedent! Suma uriasa oferita de Gigi Becali la nunta fiicei sale

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Fara precedent! Suma uriasa oferita de Gigi Becali la nunta fiicei sale

Gigi Becali 61 de ani) a fost in mare forma la nunta Theodorei cu Mihai Mincu, care a avut loc sambata noapte la Palatul Snagov. Latifundiarul din Pipera, care a monopolizat evenimentul pentru o ora, cand a cantat, nu s-a uitat la bani. Pe langa faptul ca toti cei 700 de invitati au avut parte de un meniu de cinci stele, Becali le-a pregatit mirilor si un cadou special. continuă pe Hotnews

Suma colosala scoasa din buzunar de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

Gigi Becali devine pentru prima data socru mic si scoate din buzunar o suma colosala pentru nunta fiicei sale, Teodora. La nunta Teodorei Becali cu Teodor Mihai Mincu, care va avea loc la Palatul.

Record la nunta Teodorei. Gigi Becali nu se uita la bani. Cat va costa marele eveniment

Ieri, 10 octombrie, a avut loc un mare eveniment in familia Becali. Teodora i-a spus DA alesului inimii sale, Teodor Mihai Mincu, in fata ofiterului starii civile. Chiar si pentru acest eveniment Gigi a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. Ce suma exorbitanta a dat in total pe asteptatul eveniment? Cat va costa .

DigiSport: Ai fost la scoala, ai vreo pregatire? Sa ma multumesc cu 1.000 de euro?. Atac fara precedent in Romania

Ciprian Marica, patronul celor de la Farul Constanta, a lansat un atac fara precedent in primul rand la adresa propriilor sai jucatori, dar si la adresa noii generatii. Fostul international nu-i intelege pe tinerii fotbalisti, care nu se preocupa deloc de propria-i viata si care se complac sa-si duca existenta doar pe cateva mii de euro lunar. Sigur ca un astfel de salariu pentru un om de rand este unul fabulos, dar aici este vorba despre sportivi care in jur de 30 de ani se lasa de sportul-rege si se trezesc ca nu mai au ce face.

Gigi Becali FACE LUMINA in cazul Caracal! Vrea doar 3 ORE cu Gheorghe Dinca! Aflu tot adevarul

Gigi Becali este revoltat de cum decurge ancheta in cazul Caracal! BIANCA DRAGUSANU A RAMAS FARA SUFLARE ! AU SNOPIT-O iN BATAIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT iN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZA GALERIE FOTO) Nu.

Cum si-a facut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali. Detalii ascunse din trecutul sau au iesit la iveala

Cum si-a facut averea, de fapt, Mihai Theodor Mincu, supranumit Printisorul Dobroestiului, ginerele lui Gigi Becali. Detaliile din trecutul sau au iesit la iveala. Cum si-a facut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali Gigi Becali are acum toate motivele pentru a fi fericit. Sambata, 12 octombrie, Teodora, 24 de ani, fiica cea mare din .

Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Gigi Becali a fost in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a facut sa planga printr-un gest emotionant. Gigi Becali, in lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Teodor Mincu, 28 .

Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Face ce face si iar fura toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitatia lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, asa ca a avut grija ca la asa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant si deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali? .

Sotia lui Gigi Becali, aparitie de film la nunta Teodorei. Rochia Luminitei Becali, admirata de toti invitatii

Luminita Becali a avut grija sa aiba o vestimentatie aparte, dat fiind evenimentul extrem de important la care a luat parte. Desigur ca nunta Teodorei trebuia sa fie perfecta, asa ca tinutele socrilor mici nu puteau fi oricare. Sotia lui Gigi Becali, aparitie spectaculoasa la nunta Teodorei Opulenta la nunta fiicei finantatorului FCSB. La asa .

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Gigi Becali se pregateste pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali si ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comanda costume de cea mai inalta calitate.

Gigi Becali, gest surprinzator cand si-a vazut fata in rochie de mireasa. Ce a facut in curtea vilei din Pipera

In urma cu putin timp, alaiul de nunta a plecat de la locuinta miresei. Nunta Teodorei abia acum incepe! Ce gest deosebit a facut Gigi Becali atunci cand si-a vazut fiica in rochie de mireasa? Invitatii au dat deja startul distractiei inca din curtea vilei din Pipera a finantatorului FCSB. Ce a facut Gigi Becali .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )