Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Romanii, dezamagiti de concertul Bon Jovi: Nu il mai tine vocea. Reactia starului. VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romanii, dezamagiti de concertul Bon Jovi: Nu il mai tine vocea. Reactia starului. VIDEO

Jon Bon Jovi, indragitul star rock al anilor 90, a concertat din nou la Bucuresti. Peste 50. 000 de fani au umplut Piata Constitutiei si au cantat impreuna cu artistul lor preferat cele mai cunoscute melodii, insa nu toti cei prezenti au fost impresionati de prestatia lui. continuă pe Hotnews

VIDEO Fripturism de Casa Poporului. Parlamentari, rude si vecini, spectatori gratis la concertul lui Bon Jovi

Sute de angajati ai Senatului, Camerei Deputatilor si Curtii Constitutionale, dar si prieteni, vecini si rude ale acestora au asistat, duminica, gratis, la concertul Bon Jovi din curtea Palatului Parlamentului, eveniment la care biletele au costat intre 230 de lei si 2. 400 de lei.

Sute de functionari din cladirea Parlamentului, spectatori pe gratis la concertul Bon Jovi

Sute de oameni, angajati in Palatul Parlamentului au urmarit gratuit din curtea Palatului Parlamentului concertul trupei americane Bon Jovi, care a avut loc duminica seara, in Piata Constitutiei, potrivit unor imagini difuzate pe retelele de socializare online.

Concertul Bon Jovi, urmarit GRATIS din curtea Parlamentului. Nesimtirea politicienilor e fara limite, nici macar un bilet nu platesc si nici cu prostimea nu vor sa se amestece (VIDEO)

Zeci de persoane care au avut acces, duminica seara, in curtea Parlamentului au urmarit gratis concertul Bon Jovi, sustine Oana Gheorghiu de la Daruieste Viata, asociatia care construieste din donatii pr.

VIDEO Sute de oameni ar fi urmarit concertul Bon Jovi fara sa plateasca, din curtea Palatului Parlamentului

Sute de oameni ar fi urmarit gratuit din curtea Palatului Parlamentului concertul trupei americane Bon Jovi, care a avut loc duminica seara, in Piata Constitutiei, potrivit unor imagini difuzate pe retelele de socializare, scrie Mediafax.

10 lucruri despre Bon Jovi pe care sa le stii inainte de concertul din Bucuresti

Concertul lui Bon Jovi din Piata Constitutiei din Bucuresti este dupa colt. Daca esti sau nu fanul acestuia inrait, iata o lista cu curiozitati despre artist si cele mai importante lucruri despre el. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Bon Jovi inainte de a fi Bon Jovi, trupa urma sa se numeasca Johnny .

Concertul lui Bon Jovi la Bucuresti, cu bune si rele: ca la romani

Dupa 8 ani de la ultimul concert din Bucuresti, americanii de la Bon Jovi s-au intors in Piata Constitutiei, intr-o zi in care termometrele aratau nici mai mut, nici mai putin de 34 de grade.

Bon Jovi nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in concertul de la Bucuresti: imi pare rau

Trupa Bon Jovi a revenit in Romania, intr-un mare concert, duminica seara, spre bucuria fanilor care au asteptat cu nerabdare momentul. Biletele s-au vandut ca painea calda, iar Piata Constitutiei a.

Bon Jovi, final de turneu european la Bucuresti: imi pare rau ca nu am fost chiar pe ritm

Turneul european This House is Nor For Sale al trupei Bon Jovi s-a incheiat, duminica seara, la Bucuresti. Zeci de mii de oameni au asistat la al doilea concert al grupului american sustinut in Capitala, show care insa nu s-a apropiat de cel din urma cu opt ani. Alaturi de o formatie care s-a prezentat impecabil, Jon Bon Jovi nu a reusit sa se ridice la asteptarile publicului, iar concertul a fost scurtat cu jumatate de ora.

Neversea, Untold, Bon Jovi si Metallica duc piata festivalurilor la peste 600 milioane lei. TOPUL jucatorilor din domeniu

Dupa Neversea, Ed Sheeran, Electric Castle, Bon Jovi si The Cure, evenimente care au adunat cateva sute de mii de oameni, sezonul festivalurilor continua cu Untold, AfterHills, George Enescu, concertul Metallica si alte zeci de astfel de evenimente, in toata tara. Analistii unei companii de consultanta estimeaza ca cei peste 1 milion de spectactori din acest sezon vor duce piata festivalurilor din Romania la un record istoric, dincolo de granita de 600 de milioane de lei.

Studiu, piata festivalurilor: Cat castiga organizatorii Neversea, Untold, Bon Jovi si Metallica

Dupa Neversea, Ed Sheeran, Electric Castle, Bon Jovi si The Cure, evenimente care au adunat cateva sute de mii de oameni, sezonul festivalurilor continua cu Untold, AfterHills, George Enescu, concertul Metallica si alte zeci de astfel de evenimente, in toata tara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )