Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cel mai scump pulover vandut vreodata la o licitatie. Cardiganul lui Kurt Cobain a fost vandut cu 334.000 de dolari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai scump pulover vandut vreodata la o licitatie. Cardiganul lui Kurt Cobain a fost vandut cu 334.000 de dolari

Cardiganul patat, ars de tigara si nespalat de aproape trei decenii a fost vandut cu 334. 000 de dolari, relateaza BBC. Solistul formatiei Nirvana, Kurt Cobain, a purtat cardiganul in timpul spectacolului Unplugged de la MTV din 1993. continuă pe Hotnews

Cel mai SCUMP loc de parcare din lume: Unde se afla si care este suma INIMAGINABILA platita de un om de afaceri

Criza locurilor de parcare duce la cresterea aberanta a tarifelor. Protestele violente care zguduie de cinci luni Hong Kong-ul nu au impiedicat un om de afaceri sa plateasca aproape un milion de dolari pentru.

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din .

Cel mai faimos ucigas in serie a murit. Trupurile victimelor sale au fost gasite in morminte improvizate intr-o padure

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer terminal, au.

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia a murit in inchisoare

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer, au declarat autoritatile duminica, citate de DPA, scrie Agerpres.

SUA a incheiat anul fiscal cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2019 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani, in conditiile in care castigurile incasarilor fiscale au fost depasite de cheltuielile mai mari si de cresterea serviciilor datoriilor, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

Sfantul Dumitru. Ce nu ai voie sa faci astazi sub nicio forma. E cel mai mare pacat

In calendarul ortodox, pe 26 octombrie este pomenit Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir. De aceasta zi sunt legate multe traditii si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci sub nicio forma? Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir, 26 octombrie Sfantul Mare Mucenic Dimitrie a trait pe vremea imparatilor Diocletian si Maximilian Galeriu 284-311) si era fiul .

Tricolorul romanesc va fi arborat de militari si politisti pe cel mai inalt varf muntos din Romania

Tricolorul romanesc va fi arborat, saptamana viitoare, pe cel mai inalt varf muntos din Romania, Var.

Un cercetator nuclear a fost condamnat la peste trei ani de inchisoare pentru ca a folosit cel mai puternic supercomputer de la un institut secret din Rusia pentru minerit Bitcoin

Un inginer acuzat ca a folosit cel mai mare supercomputer din Rusia la un laborator nuclear secret pentru a mineri Bitcoins a fost condamnat la trei ani si trei luni de inchisoare, relateaza The Moscow Times.

Aproximativ 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor

Este cel mai cautat domeniu al momentului si pare ca acest lucru nu se va schimba prea curand, arata rezultatele celui mai recent studiu derulat de eJobs Romania si biblioteca publica Bookster, care plaseaza IT-ul nu doar in topul preferintelor actuale ale candidatilor, dar si in lista pentru urmatorii ani. Asta nu doar pentru ca IT-istii au cele mai mari salarii din piata, ci si pentru ca oportunitatile de angajare cresc de la an la an, atat in tara, cat si in strainatate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )