Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Top Gun revine dupa mai bine de 30 de ani de la succesul filmului care l-a facut celebru pe Tom Cruise

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Top Gun revine dupa mai bine de 30 de ani de la succesul filmului care l-a facut celebru pe Tom Cruise

Primul trailer al lungmetrajului Top Gun: Maverick, continuarea filmului cult din anii 1980, a fost lansat la festivalul Comic-Con din San Diego 18 - 22 iulie), SUA, in prezenta starului Tom Cruise, spre marea incantare a fanilor. continuă pe Hotnews

Tom Cruise a lansat primele imagini din Top Gun: Maverick VIDEO

Actorul Tom Cruise a fost invitat supriza la Comic Con din San Diego, unde a lansat joi primele imagini din Top Gun: Maverick, scrie Variety.

Tom Cruise, surpriza uriasa pentru fani! Le-a prezentat imagini din viitorul film Top Gun: Maverick

Actorul Tom Cruise a surprins joi publicul prezent la salonul international al benzilor desenate Comic-Con, desfasurat in San Diego, unde a prezentat primele imagini din viitorul film Top Gun: Maverick,.

Ludovic Orban, apel disperat catre USR-PLUS: Ar fi fost mai bine sanu isi depunacandidat la alegerile prezidentiale

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ar fi mai bine ca alianta USR-PLUS sa nu isi puna candidat la prezidentiale fiindca in luptacu PSD se faramiteaza votul. E dreptul lor saisi.

Ludovic Orban, despre candidatul USR-PLUS la prezidentiale: Ar fi fost mai bine sa nu isi depuna candidat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR PLUS nu si-ar desemna un candidat la alegerile prezidentiale, explicand ca in batalia cu PSD se faramiteaza.

Ludovic Orban: Ar fi fost mai bine ca USR-PLUS sa nu isi depuna candidat la prezidentiale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR PLUS nu si-ar .

Eurodeputatul Jake Pugh (Partidul Brexit): Decat sa celebram presedintia romana si succesele ei, mai bine sa o sarbatorim pe Simona Halep

Eurodeputatul britanic Jake Pugh, din partidul Brexit, a declarat marti, in cadrul dezbaterii bilantului presedintiei Romaniei a Consiliului UE din plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, ca decat sa celebram presedintia romana si succesele sale mai bine sa o sarbatorim pe Simona Halep, simbol real al mandriei romane, scrie Agerpres.

Sistemul cardurilor de sanatate, blocat de mai bine de doua saptamani. Raspunsul CNAS: Oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem

Sistemului national care gestioneaza functionarea cardurilor de sanatate este blocatpentru a 18-a zi la rand. RFI Romania l-a intrebat pe purtatorul de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de.

VIDEO Magia campioanei! Topul celor mai frumoase zece lovituri reusite de Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep a castigat in premiera turneul de la Wimbledon, dupa o victorie istorica obtinuta in fata Serenei Williams.

VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Simona Halep facut spectacol si a castigat titlul de la Wimbledon. Englezii au postat un clip cu cele mai frumoase 10 puncte castigate de romanca de-a lungul competitiei, alaturi de mesajul Nivel de maestru in acoperirea terenului.

ştiri din Showbiz

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )