Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine sunt cele 12 vedetele care Danseaza printre stele, la Antena 1

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cele 12 vedetele care Danseaza printre stele, la Antena 1

Danseaza printre stele, noul show de la Antena 1, debuteaza astazi, de la 20:30, cu Horia Brenciu in rolul prezentatorului, caruia i se alatura coprezentatorii Lili Sandu si Victor Slav. Va prezentam in continuare cele 12 echipe, formate din vedete si dansatori profesionisti, care intra in ringul de dans pentru a convinge juriul Mihai Petre, Catalina Grama Jojo) si Igor Munteanu ca merita marele premiu in valoare de 50. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Victor Slav si Lili Sandu, coprezentatori ai show-ului Danseaza printre stele, de la Antena 1

Lili Sandu si Victor Slav se alatura lui Horia Brenciu in calitate de coprezentatorii ai show-ului Danseaza printre stele, care debuteaza duminica, 5 octombrie, de la 20:30, la Antena 1.

Vedetele Danseaza printre stele in aceasta seara, la Antena 1

Danseaza printre stele, noul show de la Antena 1, debuteaza astazi, de la 20:30, cu Horia Brenciu in rolul prezentatorului, caruia i se alatura coprezentatorii Lili Sandu si Victor Slav. 12 perechi, formate din vedete si dansatori profesionisti, intra in ringul de dans pentru a convinge juriul ca merita marele premiu in valoare de 50. 000 de euro. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Cat s-au ingrasat sau au slabit vedetele de la Danseaza printre stele

Repeta de dimineata pana seara, iar antrenamentele sunt de-a dreptul epuizante. Totul pentru a face o figura buna pe scena dansului, duminica, 5 octombrie, cand Antena 1 difuzeaza in direct prima editie Danseaza printre stele.

Danseaza printre stele, la debut: Alina Puscas, cel mai bun dans. Sandra Izbasa, nu a impresionat

Danseaza printre stele, noul show de la Antena 1, a debutat in pasi de cha-cha, tango si vals vienez. Si daca gimnasta Sandra Izbasa si Petrisor Ruge nu au reusit sa impresioneze juriul, Speak si Cocuta au fost apreciati ca fiind orgasmici.

Ce tratament urmeaza Diana Munteanu pentru coasta rupta la Danseaza printre vise

Diana Munteanu se chinuie sa faca fata primelor editii ale emisiunii Danseaza printre vise de la Antena 1 dupa accidentul petrecut la antrenamente, cand si-a fisurat o coasta. Iata ce tratament urmeaza.

Cat va primi echipa castigatoare la Danseaza printre vise

Echipele formate din vedete si coregrafi ce vor participa la Danseaza printre vise, noul show de la Antena 1, se lupta pentru un premiu consistent, de 50. 000 de euro.

Cine sunt oamenii de stiinta care ar putea castiga anul acesta Premiul Nobel pentru Fizica

Academia Regala Suedeza de Stiinte va anunta in data de 7 octombrie laureatii Premiilor Nobel pentru Fizica 2014. Thompson Reuters a facut publica, precum in fiecare an, propria sa lista de potentiali candidati la prestigioasele distinctii. Lotul din acest an de potentiali laureati Nobel in domeniul Fizicii include 7 fizicieni care lucreaza la diferite aspecte ce tin de tehnologia informatiei si urmatoarea generatie de modalitati de comunicare, scrie Businees Insider.

Nimeni nu se astepta la asta! Uite ce cuplu sunt coprezentatorii show-ului Danseaza printre stele

Cel mai longeviv format de dans din lume, show-ul care a doborat recorduri de audienta si s-a bucurat de un.

Inlocuita? Diana Munteanu si-a fracturat o coasta la antrenamentele Danseaza printre vise

Nici nu a inceput primul sezon al emisiuni Danseaz printre vise ca deja avem un prim concurent accidentat. Este voarba de Diana Munteanu Niculescu, cea care si-a fracturat o coasta la antrenamente. Producatorii show-ului sunt pregatiti sa o inlocuiasca, la nevoie.

E obligatia ta sa ma iubesti, altfel nu stiu cine sunt. Da sau nu?

Cine crede ca celalalt apare si exista in viata sa ca sa ii umple golurile si sa ii aduca fericirea mult visata, traieste drama vietii sale. Cultura sociala in care traim proiecteaza asupra copiilor inca de mici ima.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )