Libnet.ro
UNICEF

22:45

One Direction, laudati de Sir Paul McCartney! Vezi aici ce a declarat fostul membru The Beatles despre boy band-ul momentului!

Devorator Monden Devorator Monden,
One Direction, laudati de Sir Paul McCartney! Vezi aici ce a declarat fostul membru The Beatles despre boy band-ul momentului!

Niall, Harry, Zayn, Liam si Louis se bucura de un imens succes, au mii de fani, si-au lansat un film-documentar, fanii se inghesuie la concertele lor, iar pe 25 noiembrie baietii isi vor lansa cel de-al treilea album din cariera, intitulat Midnight Memories. Asa cum era de asteptat, membrii 1D au primit si numeroase laude . continuă pe Devorator Monden

VIDEO Concert surpriza oferit de Paul McCartney la Londra, anuntat pe twitter cu doar cateva minute inainte de eveniment

Fostul Beatles Paul McCartney a oferit un concert-surpriza vineri, la Covent Garden, in centrul Londrei, unde a interpretat la pian si la chitara sase cantece, scrie AFP.

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Hold Tight! Vezi aici coperta single-ului!

Asa cum ne-am obisnuit in ultimele doua saptamani, zilele de luni ne fac cunostinta cu noi piese marca Justin Bieber, pe 21 octombrie urmand sa ne delectam cu Hold Tight. Confirmata ca cel de-al treilea single promotional, piesa beneficiaza de o coperta la fel de simpla ca a predecesoarelor sale, avand in mijloc un simbol.

Cher Lloyd a interpretat live piesa I Wish la show-ul lui Kelly Michael! Vezi aici momentul artistei!

Simpatica artista britanica se afla momentan intr-o mica pauza de la turneul I Wish din US, asa caCher Lloyd a acceptat acum cateva zile invitatia organizatorilor show-ului Live With Kelly Michael de a aparea in direct si de a interpreta live cel mai recent single al sau, I Wish. Colaboratorul cantaretei la aceasta piesa, .

Drake filmeaza clipul piesei Worst Behavior! Vezi aici fotografii de la filmari!

Desi ocupat cu punerea la punct a ultimelor detalii ale turneului Would You Like A Tour?, rapperul canadian Drake si-a gasit timp sa filmeze si un clip pentru o noua piesa, intitulata Worst Behavior. Trackul face parte de pe ultimul album al artistului, Nothing Was The Same, nestiindu-se inca daca este extras ca single oficial .

Ariana Grande a interpretat live piesele Right There si The Way la show-ul lui Jimmy Kimmel! Vezi aici recitalul!

Noua Mariah Carey, asa cum a fost numita de presa de peste Ocean, a fost prezenta pe 15 octombrie pe scena cunoscutului show al lui Jimmy Kimmel, artista incantand audienta cu doua dintre recentele sale single-uri, Right There, respectiv The Way. Simpatica Ariana Grande a purtat o rochita scurta neagra stralucitoare, a avut o coafura .

HOT! Future si Miley Cyrus colaboreaza pentru piesa Real And True! Vezi aici fotografii de la filmarile clipului!

Incepem prin a va spune ca noul single marca Future, intitulat Real And True, in colaborare cu Miley Cyrus,nu a fost inca dezvaluit. Insa maine, 18 octombrie, conform informatiilor pe care le avem, ar urma sa aiba loc atat premiera piesei, cat si cea a clipului sau oficial. Real And True este cel de-al treilea .

Chris Brown a amanat lansarea albumului X pentru luna decembrie! Vezi aici data lansarii materialului!

Echipa Breezy este nevoita sa mai astepte. Programat initial pentru lansare pe data de 19 noiembrie, din motive necunoscute publicului albumul X va poposi pe trei decembrie pe rafturile magazinelor. Stiind ca multi fani vor fi dezamagiti de lucru, Chris Brown a anuntat acum cateva ore ca le pregateste o mica surpriza si anume ca .

Sophie Ellis-Bextor a inceput promovarea albumului Wanderlust! Vezi aici un trailer al materialului!

Acum putin timp aveam sa aflam faptul ca talentata artista britanica ne va incanta din nou cu prezenta sa in peisajul muzical, urmand ca pe 20 ianuarie 2014 Sophie Ellis-Bextor sa isi lanseze cel de-al cincilea material din cariera, intitulat Wanderlust. Dupa ce am vazut cum arata coperta si care sunt titlurile pieselor incluse pe .

Miley Cyrus a cantat live piesele We Cant Stop si Wrecking Ball la show-ul lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentele artistei!

Miley Cyrus continua apriga promovare a noului sau album, Bangerz, acceptand sa apara ca invitata intr-unul dintre cele mai celebre show-uri din lume si anume The Ellen DeGeneres Show. In cadrul editiei care s-a transmis vinerea trecuta fosta vedeta Disney a interpretat live hitul Wrecking Ball, dar si o versiune acustica a single-ului We Cant .

Sophie Ellis-Bextor va lansa un nou album Wanderlust! Vezi aici coperta si tracklistul materialului!

Talentata artista britanica va reveni in atentia publicului cu cel de-al cincilea material din cariera sa, intitulat Wanderlust, care va fi lansat pe 20 ianuarie 2014 sub aripa caselor de discuri Douglas Valentine Ltd si EBGBs. Acum putin timp Sophie Ellis-Bextor a dezvaluit online atat coperta, cat si tracklistul viitorului album. Pe coperta cantareata apare .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )