Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ariana Grande si staff-ul ei si-au tatuat Albina din Manchester, dupa concertul de duminica

Hotnews Hotnews,
 Ariana Grande si staff-ul ei si-au tatuat Albina din Manchester, dupa concertul de duminica

Ariana Grande si staff-ul care o insoteste in turneul Dangerous Woman Tour si-au facut, duminica seara, in culisele concertului One Love Manchester, tatuaje cu Albina din Manchester, un simbol al orasului in care a avut loc atentatul din 22 mai, scrie news. ro citand The Telegraph. continuă pe Hotnews

Ariana Grande si-a tatuat Albina din Manchester, simbolul orasului, in memoria victimelor atacului terorist

Ariana Grande si staff-ul care o insoteste in turneul Dangerous Woman Tour si-au facut, duminica seara, in culisele concertului One Love Manchester, tatuaje cu Albina din Manchester, un simbol al orasului in care a avut loc atentatul din 22 mai, scrie site-ul The Telegraph, citat de News. ro.

VIDEO. Momente coplesitoare in timpul concertului caritabil sustinut de Ariana Grande, pentru victimele atacului terorist din Manchester. Artistii au parasit scena in lacrimi

Ariana Grande si-a surprins fanii, duminica, cu un concert deosebit sustinut in onoarea victimelor atacului de pe Manchester Arena, in urma caruia 22 de persoane au murit, iar alte 116 au fost ranite.

Ariana Grande s-a tatuat in memoria victimelor de pe Manchester Arena. Ce reprezinta acesta - VIDEO

Ariana Grande si-a tatuat o albina, un simbol al orasului Manchester, in memoria celor 22 de persoane care si-au pierdut viata si a celorlalte 59 care au fost grav ranite, potrivitThe.

Sume-record de bani stranse prin concertul caritabil al Arianei Grande: momente emotionante in memoria victimelor atacului de la Manchester

Concertul caritabil organizat de Ariana Grande pentru victimele atacului terorist din Manchester a adunat sume impresionante de bani, dar a produs si momente emotionante.

Motivul pentru care Ariana Grande poarta mereu aceeasi coafura. E dureros ce se intampla cu parul ei!

Daca e ceva mai intrigant la Ariana Grande, este vesnica ei coafura, la care nu vrea sa renunte nici in ruptul capului, scrie tvhappy. ro. Si nu, nu este vorba de o amprenta personala, ci de.

Concertul caritabil al Arianei Grande a strans o SUMA RECORD pentru victimele atacului din Manchester. Fanii si politia au dansat impreuna! (VIDEO)

Peste 10 milioane de lire au fost adunate prin concertul caritabil al Airanei Grande, One Love Manchester, organizat duminica in orasul britanic, pentru ajutorul victimelor atacului petrecut pe 22 mai, pe.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )