Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lady Gaga a protestat in fata cladirii Trump Tower: Love Trumps Hate/Iubirea invinge ura

Hotnews Hotnews,
 Lady Gaga a protestat in fata cladirii Trump Tower: Love Trumps Hate/Iubirea invinge ura

Cantareata Lady Gaga, o sustinatoare a candidatei democrate Hillary Clinton, a protestat, miercuri dimineata, in fata cladirii Trump Tower din New York, dupa victoria repurtata de republicanul Donald Trump in alegerile prezidentiale americane, informeaza telegraph. co. uk, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Lady Gaga o ataca pe sotia lui Trump: Esti ipocrita. Ar fi un dezastru sa alegem pe cineva care este un impostor politic

Cantareata Lady Gaga 30 de ani) a spus despre sotia lui Donald Trump ca este ipocrita, in incercarea de a convinge cat mai multi oameni sa voteze pentru Hillary Clinton.

Vedetele din America nemultumite de rezultatele alegerilor: Lady Gaga a organizat UN PROTEST impotriva lui Donald Trump

Lady Gaga a organizat un protest impotriva noului presedinte SUA Donald Trump deoarece este nemultumita de alegeri, anunta Spy News. Artista si-a organizat protestul in fata centrului de afaceri.

Lady Gaga, din nou excentrica pentru a o sustine pe Hillary Clinton

Lady Gaga a revenit la aparitiile vestimentare excentrice cu care a devenit faimoasa. De aceasta data special pentru a o sustine pe Hillary Clinton si pentru a convinge publicul sa o voteze maine.

Lady Gaga a participat iN UNIFORMA NAZISTA la un meeting de sustinere a lui Hillary Clinton (VIDEO-FOTO)

Lady Gaga si-a socat fanii cand a participat la un meeting de sustinere a candidatei Hillary Clinton, informeaza Daily Star. Cantareata a participat in campania de sustinere a lui Hillary.

MTV Europe Music Awards: Justin Bieber si Lady Gaga, marii castigatori; trofeele au fost colorate in purpuriu, in memoria lui Prince

Justin Bieber si Lady Gaga au fost marii castigatori ai galei MTV Europe Music Awards EMA) 2016, un eveniment organizat duminica seara, la Amsterdam, in cadrul caruia trofeele decernate de organizatori au fost colorate in acest an in purpuriu, in memoria cantaretului american Prince, decedat in luna aprilie, informeaza agentia Reuters, citata de News. ro.

Lady Gaga va juca rolul Donatellei Versace intr-un serial despre asasinarea lui Gianni Versace

Lady Gaga va juca rolul designerului de moda Donatella Versace in serialul American Crime Story, in care, in sezonul trei, povestea se va concentra asupra asasinarii lui Gianni Versace .

Hillary Clinton a pierdut alegerile, dar a castigat votul popular cu un avans de 136.053 de sufragii in fata lui Trump

Candidata Partidului Democrat, Hillary Clinton, a pierdut alegerile prezidentiale, dupa ce a obtinut cu 71 de electori mai putin decat rivalul republican, desi a strans cu 136. 053 mai multe sufragii in toate statele americane prin comparatie cu Donald Trump.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )