Libnet.ro
UNICEF

22:15

webPR: Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, 21 iunie, Piata Constitutiei

Hotnews Hotnews,
 webPR: Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, 21 iunie, Piata Constitutiei

Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambert pe 21 iune, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Accesul in zona de eveniment va fi permis incepand cu ora 16:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia. In deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert pe scena vor urca britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy? si romanii Grimus, concertele fiind programate sa inceapa in jurul orei 17:30. Trupa Queen alaturi de Adam Lambert vor incanta fanii timp de doua ore cu hit-uri precum Somebody to Love We Are The Champions si We Will Rock You. Concertul se va incheia in jurul orei 23:00. continuă pe Hotnews

Program si reguli de acces pentru concertul Queen si Adam Lambert din Piata Constitutiei

Concertul Queen Adam Lambert, primul show al trupei in Romania, are loc pe 21 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti, organizatorii evenimentului transmitand regulile de acces si desfasuratorul concertului.

webPR: Nicu Covaci vorbeste pentru prima data despre Dan Andrei Aldea: Este un interpret care poate provoca live cele mai intense stari emotionale, si de fapt in asta consta arta!

Nicu Covaci vorbeste despre festivalul WolfBlues ce isi propune sa completeze lista acestor genuri muzicale de calitate si se adreseaza atat publicului cunoscator, amator de blues autentic, cat si fanilor muzicii rock sau rock'n'roll - prin participarea unor artisti consacrati ai muzicii rock care vor oferi un repertoriu de blues, moment inedit pentru cariera lor muzicala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )