Libnet.ro
UNICEF

01:05

La Gomera, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020, intra in cinematografele din tara VIDEO

Adevărul Adevărul,
La Gomera, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020, intra in cinematografele din tara VIDEO

Filmul La Gomera, al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020, va avea premiera in cinematografele din Romania vineri, 13 septembrie. continuă pe Adevărul

Cine este Rovana Plumb: A scapat de urmarirea penala, iar acum e propunerea Romaniei pentru functia de ministru al Uniunii Europene

PSD-ista Rovana Plumb 59 de ani), acceptata oficial pe lista propunerilor de comisar european in viitoarea Comisie von der Leyen, din Partea Romaniei, a cunoscut suisuri si coborasuri in 25 de ani de politica, ajungand, iata, in mai putin de 2 ani, din postura de parlamentar-ministru pentru care procurorii anticoruptie au cerut urmarirea penala in dosarul Belina, pana la functia de ministru al Uniunii Europene.

Filmul La Gomera, de Corneliu Porumboiu, de vineri in cinematografele din 45 de orase din tara

Filmul La Gomera, al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020, va rula de vineri, 13 septembrie, in 45 de orase din tara, cu.

Filmul La Gomera, propunerea Romaniei la Oscar, a avut premiera oficiala. Catrinel Marlon Menghia: Corneliu Porumboiu este un regizor foarte sever, scoate untul din tine Autograf special pentru B1.RO (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Joi a avut loc lansarea oficiala in Romania a filmului La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, film care este si propunerea oficiala a Romaniei la premiile Oscar din 2020. Astfel, cel.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )