Libnet.ro
UNICEF

20:17

Netflix pregateste un film produs in Romania. Florin Piersic Jr., printre actori: cum se va numi si care e povestea

Adevărul Adevărul,
Netflix pregateste un film produs in Romania. Florin Piersic Jr., printre actori: cum se va numi si care e povestea

Platforma de filme si seriale online Netflix pregateste un nou lungmetraj ce va fi filmat si produs in Romania. Florin Piersic Jr. 51 de ani) face parte din distributie. continuă pe Adevărul

Fiul lui Florin Piersic, bataie ca in filme, cu Ionut Iftimoaie si Alexandru Lungu. Ce rol a primit actorul

Fiul lui Florin Piersic este unul dintre protagonistii filmului Back2Back. Nici nu au inceput bine filmarile peliculei, ca scenele au devenit din ce in ce mai provocatoare pentru actori, Piersic Jr. fiind deja implicat intr-o bataie de zile mari cu Ionut Iftimoaie si Alexandru Lungu. Fiul lui Florin Piersic, bataie ca in filme, cu Ionut .

ANUNTUL SOC a fost facut! Este vorba despre maestrul FLORIN PIERSIC! (VIDEO)

Maestrul Florin Piersic 83 de ani) reactioneaza dupa ce a fost aspru criticat pentru aparitia alaturi de fostul preot Cristian Pomohaci 50 de ani), care a fost cercetat pentru ca ar fi incercat sa corupa.

Reactie dura a lui Florin Piersic, dupa ce a fost criticat ca s-a pozat cu Cristian Pomohaci. Nu mai aveti nimic sfant!

Florin Piersic a fost pus la zid de catre fanii sai, dupa filmarile in care a aparut alaturi de controversatul Cristian Pomohaci. Iubitul actor a scris, in mediul online, un text extrem de dur pentru toti cei care l-au judecat aspru in urma imaginilor video vazute. Ce le-a spus acesta? Piersic, reactei dupa ce a .

Legatura dintre Florin Piersic si Cristian Pomohaci. Actorul , reactie dura dupa ce a fost pus la zid ca apare alaturi de fostul preot: Niste HIENE

Florin Piersic a reactionat dur dupa ce a fost criticat ca s-a fotografiat alaturi de Cristian Pomohaci, fostul preot acuzat de relatii sexuale cu un minor. Toate comentariile si parerile negative au fost.

Florin Piersic, reactie dura dupa ce a fost pus la zid ca apare alaturi de Pomohaci: Sunteti ca niste hiene!Nu mai aveti nimic sfant pe lume

Actorul Florin Piersic 83 de ani) a scris in mediul online un text dur dupa ce a fost judecat pentru ca apare intr-un clip video alaturi de preotul caterisit Cristian Pomohaci 50 de ani).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )