Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Oscar 2020 Parasite, de Bong Joon Ho, marele castigator al serii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun film strain si scenariu original Lista completa a castigatorilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Oscar 2020 Parasite, de Bong Joon Ho, marele castigator al serii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun film strain si scenariu original Lista completa a castigatorilor

Parasite, de Bong Joon Ho, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Parasite a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj international, cel mai bun scenariu original, iar regizorul Bong Joon-ho a primit premiul Oscar pentru regie. Parasite este primul film sud-coreean care castiga premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. vezi lista completa a castigatorilor. continuă pe Hotnews

OSCAR 2020. Parasite, premiul pentru cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a scris istorie, fiind pentru prima data cand un film strain, productia sud-coreeana Parasite, castiga premiul pentru cel mai bun film. De asemenea, lungmetrajul a castigat si la categoria pentru cel mai bun film intr-o limba straina, iar Bong Joon-ho a luat si el premiul pentru cel mai bun regizor.

Oscar 2020: surprize si dezamagiri. Cine a fost marele perdant al galei

Chiar daca in mare parte gala a mers conform planului privind castigatorii Oscar 2020, Academia a oferit o surpriza de proportii desemnand Parasite cel mai bun film al anului si marcand astfel o premiera notabila. Pe langa aceasta rasturnare de situatie, au existat, insa, si mari dezamagiri.

Premiera la Oscar. Un film sud-coreean marele castigator

Pentru prima data in istoria de 92 de editii a premiilor Oscar castigator la principala categorie a fost desemnat un film care nu este in limba engleza.

Premiile Oscar 2020: Parasite a fost desemnat cel mai bun film

Parasite a castigat Oscarul pentru cel mai bun film la gala premiilor Oscar 2020, in timp ce Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger si Laura Dern au fost desemnati cei mai buni actori la gala premiilor Oscar 2020.

Parasite, povestea sud-coreeana care a dus la castigarea Oscarului pentru cel mai bun film, o satira a inechitatilor sociale din societate (VIDEO)

Parasite si regizorul sud-coreean Bong Joon-ho au scris istorie duminica seara la Gala Premiilor Oscar dupa ce au obtinut trofeele pentru cel mai bun film, premiul pentru regie, scenariu original si pentru cel ma.

Oscar 2020. Lista castigatorilor. Surpriza istorica la care nimeni nu se astepta

Intr-o victorie istorica care a scos in evidenta schemele Academiei de Arta si Stiinte Cinematografice pentru a-si diversifica modul de votare in urma scandalului OscarsSoWhite, thrillerul sud-coreean Parasite a devenit primul film de limba straina carea strans alte patru trofee duminica seara, inclusiv unul pentru regia lui Bong Joon Ho. Lista castigatorilor in noaptea de .

Premiile Oscar 2020: Lista completa a castigatorilor

Parasite a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2020, cineastul sud-coreean Bong Joon-ho a castigat trofeul pentru cel mai bun regizor, iar Laura Dern, Brad Pitt, Renee Zellweger si Joaquin Phoenix sunt cei mai buni actori.

Premiile Oscar 2020: Lista completa a castigatorilor. Ce au facut Parasite, Joker, Judy, Marriage Story

Premiile Oscar 2020 au avut loc in urma cu cateva ore la Los Angeles. Cea de a 92-a editie a venit la inaintare cu mai multe premiere importante in industrie. in aceasta noapte, la Dolby.

Oscar 2020, lista castigatorilor publicata din greseala. Cine a luat marele premiu

Organizatorii Oscar 2020 au publicat din greseala lista cu viitorii castigatori. Daca surpriza s-a dus din cauza erorii, macar sa aflam pentru cine am fi stat cu sufletul la gura. Cine a castigat premiul cel mare? Oscar 2020: Lista castigatorilor, publicata din greseala Anul 2020 arata inca de dinainte sa inceapa ca va fi unul .

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )