Libnet.ro
UNICEF

14:30

Chloe Howl, Ella Eyre, Sam Smith. Cine va castiga trofeul Critics Choice la Brit Awards 2014?

Devorator Monden Devorator Monden,
Chloe Howl, Ella Eyre, Sam Smith. Cine va castiga trofeul Critics Choice la Brit Awards 2014?

Critics Choice este una dintre cele mai importante categorii din cadrul prestigiosului eveniment Brit Awards. Din 2008, de la introducerea sa, aceasta categorie a prezis succesul lui Adele, Florence + The Machine, Ellie Goulding, Jessie J, Emeli Sande si Tom Odell, castigatori ai trofeului. In cele ce urmeaza va vom prezenta cei trei noi artisti . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Sam Smith ne prezinta un nou single Money On My Mind!

Artistul britanic este cunoscut publicului larg drept vocea din spatele hitului La La La al lui Naughty Boy. Acum Sam Smith este pregatit sa arate lumii intregi de ce e in stare, cantaretul oferindu-ne spre ascultare primul sau single oficial, intitulat Money On My Mind. Acesta este primul single extras de pe viitorul album .

Cine castiga si cine pierde din razboiul palatelor.

Razboiul total declansat de Traian Basescu impotriva Guvernului Ponta a mutat brusc dezbaterea publica de la problemele din USL pe teme economice si de proasta guvernare. E bine, dar e o chestie de moment. Batutul apei in piua de dimineata pina seara cu se rupe sau nu se rupe, cine va fi candidatul, Ponta sau Antonescu, reuseau prea putin sa macine din inca uriasa popularitate a USL. Discutia despre constructia bugetara, despre taxe si ratiunea lor sau despre ingrasarea baronilor puterii cu .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )