Libnet.ro
UNICEF

14:15

Florence and The Machine au inceput sa lucreze la un nou album?!

Devorator Monden Devorator Monden,
Florence and The Machine au inceput sa lucreze la un nou album?!

Cel putin asa se pare daca e sa ne luam dupa postarea producatorului britanic MNEK de pe contul sau de Twitter. In studio cu Florence pentru urmatoarele trei zile, avea sa posteze producatorul acum doua zile. Daca zvonurile se adeveresc, acesta va fi cel de-al treilea album al formatiei britanice, dupa Lungs2009) si Ceremonials2011). Ultimul . continuă pe Devorator Monden

Eliza Doolittle revine cu un nou album si videoclipul piesei Waste Of Time!

Simpatica artista britanica a dezvaluit noi detalii despre viitorul sau material, intitulat In Your Hands, care va fi lansat pe 14 octombrie sub aripa casei de discuri Parlophone Records. In acelasi timp, Eliza Doolittle ne ofera si videoclipul celui de-al doilea single extras de pe album, Waste Of Time. Artista mizeaza pe simplitate in noul .

Little Mix vor lansa un nou album!

Anuntul a fost facut de catre una dintre membrele formatiei, Jesy Nelson, in cadrul unui mini-interviu la gala Teen Choice Awards 2013. Acest nou material este precedat de albumul de debut al formatiei din anul 2012, DNA. In cadrul respectivului interviu, Jesy a declarat ca albumul va evidentia maturizarea formatiei din punct de vedere muzical .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )