Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mergi la concertul Depeche Mode? Iata ce trebuie sa stii pentru a te bucura de spectacol

Antena3 Antena3,
Mergi la concertul Depeche Mode? Iata ce trebuie sa stii pentru a te bucura de spectacol

Dupa aproape sapte ani, legendarii Dave, Martin si Andrew au revenit in Romania. Depeche Mode vor canta in aceasta seara in fata a 40. 000 de romani piese de pe noul album Delta Machine, dar si hiturile ce. continuă pe Antena3

Mergi maine la concertul Depeche Mode? Iata cum ai acces pe stadion!

Zeci de mii de oameni vor participa maine seara la concertul Depeche Mode de pe Arena Nationala din Bucuresti. Acestia vor lua parte la un show de proportii desfasurat pe o scena unicat. Accesul pe stadion se face dupa anumite reguli. Iata care. Continue reading .

Concertul Depeche Mode de la Bucuresti, pe ultima suta de metri.

Mai sunt doar doua zile pana cand legendara trupa Depeche Mode va sustine un concert pe Arena Nationala din Capitala. Ce trebuie sa stiti: - desi se recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun pentru concertul ce va avea loc peste doar cateva zile, fanii Depeche Mode vor avea la dispozitie si o parcare cu plata in incinta stadionului, potrivit unui comunicat al organizatorilor remis Romania libera. - parcarea va putea fi utilizata doar dupa ora 17:00, contra unei taxe fixe de 15 .

Scena pentru concertul Depeche Mode este unica in lume

Pregatirile pentru al doilea concert Depeche Mode in Romania, eveniment care va avea loc miercuri, pe Arena Nationala din Bucuresti, au intrat pe ultima suta de metri. Pe stadion se afla deja echipe care lucreaza la constructia scenei. Scena pe care va concerta trupa are un design special, unic in lume, bazat pe elemente vizuale impresionante.

Peste 300 de jandarmi pe Arena Nationala, la concertul Depeche Mode din Bucuresti

Concertul trupei britanice Depeche Mode de la Bucuresti va fi asigurat de peste 300 de jandarmi, anunta Jandarmeria Capitalei. Trupele de ordine vor asigura astfel ordinea publica si siguranta spectatorilor in.

1250 de locuri de parcare pentru concertul Depeche Mode

Fanii Depeche Mode vor avea la dispozitie o parcare cu plata in incinta Arenei Nationale, cu toate ca organizatorii concertului recomanda deplasarea cu mijloacele de transport in comun, din pricina aglomeratiei.

Depeche Mode in forma maxima pentru concertul de azi, dupa antrenamentele si tratamentele Spa de la World Class at the Grand!

Romanii asteapta cu sufletul la gura show-ul live Depeche Mode ce se anunta spectaculos de astazi seara de pe Arena Nationala din Bucuresti. Concertul trupei Depeche Mode va asigura participantilor un spectacol super energic, intrucat Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher se anunta in forma maxima, dupa antrenamentele pe care le-au desfasurat in sala de fitness si tratamentele Spa pe care le-au facut la complexul World Class din cadrul The Grand. Continue reading .

UPDATE! Adriana Marina a castigat o invitatie dubla la concertul Depeche Mode!

Adriana Marina a fost desemnata castigatoarea invitatiei duble pentru concertul Depeche Mode de la Bucuresti din seara de 15 mai 2013. Va multumim tuturor celor care au participat la concurs, iar celor care iau maine parte la eveniment, distractie placuta! Continue reading .

HARTA Recomandari de trafic pentru seara Depeche Mode. in ce zone trebuie sa evitati stationarea

Concertul Depeche Mode care are loc in aceasta seara pe Arena Nationala va genera o aglomerare a traficului din zona. Brigada Rutiera recomanda soferilor sa fie precauti in trafic si sa evite strazile din zona stadionului.

LIVETEXT Concert Depeche Mode: mai multe generatii pentru o singura trupa

Pentru zeci de mii de romani, visul devine din nou realitate. Dupa un concert sustinut la noi in tara in 2006 si dupa un altul anulat in 2009,legenda Depeche Mode se intoarce. Adevarul. ro va transmite in timp real cele mai importante momente ale concertului din aceasta seara, fotografii si reactii ale fanilor prezenti la Arena Nationala din Capitala.

FOTO Cum arata megascena unica in lume pe care vor canta cei de la Depeche Mode. Pregatirile pentru concert, pe ultima suta de metri: cerintele artistilor si taxa pentru parcarea stadionului

Pe Arena Nationala este forfota mare deoarece pregatirile pentru concertul Depeche Mode, de miercuri, sunt pe ultima suta de metri. Scena unica in lume este montata pe gazonul stadionului, urmand sa fie puse la punct ultimele detalii tehnice, inainte de marea intalnire dintre trupa si artisti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )