Libnet.ro
UNICEF

11:17

Atentate teroriste in Paris: Madonna a cantat La vie en rose si a tinut un discurs emotionant in timpul unui concert VIDEO

Adevărul Adevărul,
Atentate teroriste in Paris: Madonna a cantat La vie en rose si a tinut un discurs emotionant in timpul unui concert VIDEO

Cantareata americana Madonna 57 de ani) le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris, in timpul concertului pe care l-a sustinut sambata seara, la Stockholm, cantand in limba franceza, acompaniindu-se doar de o chitara, celebra piesa La vie en rose, noteaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Atentate teroriste in Paris. Moldovenii vor tine un minut de reculegere la Ambasada Frantei din Chisinau

Atentate teroriste in Paris. Cetatenii Republicii Moldova vor tine un minut de reculegere in memoria victimelor atacurilor teroriste din capitala Frantei.

Atentate teroriste in Paris. Chisinaul condamna atacurile si transmite condoleante francezilor

Atentate teroriste in Paris. Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, spicherul Andrian Candu si premierul interimar, Gheroghe Brega, au exprimat condoleante poporului francez si familiilor victimelor masacrului de la Paris din seara de vineri, 13 noiembrie, soldat cu sute de morti.

Atentate teroriste in Paris. Luni va fi zi de doliu national in Republica Moldova

Atentate teroriste in Paris. Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a decretat ziua de luni, 16 noiembrie 2015, zi de doliu national.

Atentate teroriste in Paris. Autoritatile franceze cauta eventuali complici ai teroristilor. Trei persoane, arestate la Bruxelles

Atentate teroriste la Paris. Potrivit primelor constatari ale anchetatorilor, opt teroristi au murit vineri seara, dintre care sapte s-au aruncat in aer, iar unul a fost ucis de fortele de ordine. Este posibil ca alti teroristi sa fi scapat si sa se afle inca in libertate pe teritoriul Frantei. Un pasaport sirian a fost gasit asupra cadavrului unuia dintre atacatori. Un barbat arestat in Germania saptamana trecuta ar avea legatura cu atentatele.

Atentate teroriste in Paris. Nu sunt moldoveni decedati. Doi romani morti

Atentate teroriste in Paris. Oficialii moldoveni anunta ca nu sunt moldoveni morti printre victimele atentatului terorist din Franta.

Atentate teroriste la Paris. Romanii care vor sa intre in Franta trebuie sa aiba asupra lor si pasapoartele

Ministerul de Externe recomanda cetatenilor romani ca, in masura posibilitatilor, sa utilizeze pasapoartele valabile alaturi de cartile de identitate pentru a intra in Franta, ca urmare a declararii starii de urgenta dupa ce peste 120 de persoane au murit in urma unor atentate teroriste care au avut loc vineri seara la Paris.

Atentate teroriste la Paris. Principalele atacuri comise in Franta in ultimii ani

Atacurile de vineri seara de la Paris, soldate cu moartea a cel putin 140 de persoane si care au determinat decretarea starii de urgenta in Franta, sunt ultimele dintr-un lung sir de atentate teroriste, cel mai sangeros fiind cel de la Charlie Hebdo, comis in ianuarie, cand au murit 12 persoane.

VIDEO Atentate teroriste in Paris. Pianistul german Klavierkunst a cantat in fata salii Le Bataclan

Pianistul german Klavierkunst a sustinut un moment muzical emotionant in fata salii de concerte Le Bataclan din Paris - unde, in noaptea de vineri, si-au pierdut viata aproximativ 80 de persoane intr-un atac terorist - interpretand la pian piesa Imagine, a lui John Lennon.

Atentate teroriste in Paris. Dorin Chirtoaca: O zi de doliu mondial

Atentatele teroriste de la Paris l-a determinat si pe primarul municipiului Chisinau sa coboare drapelul Republicii Moldova de la Primarie in berna.

Atentate teroriste in Paris: Polonia nu mai primeste imigrantii repartizati de UE

Ministrul de externe polonez desemnat, Konrad Szymanski, a anuntat, dupa atentatele teroriste de vineri seara de la Paris, ca Polonia nu va putea respecta acordurile europene privind relocarea imigrantilor, un prim semn ca atentatele de vineri ar putea submina grav politica Uniunii Europene privind refugiatii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )