Libnet.ro
UNICEF

11:31

BRIT Awards 2015. Sam Smith, cele mai multe nominalizari. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta noapte

Adevărul Adevărul,
BRIT Awards 2015. Sam Smith, cele mai multe nominalizari. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta noapte

Gala BRIT Awards 2015 aduce laolalta cele mai importante nume ale industriei muzicale din Marea Britanie, in acest an Sam Smith fiind nominalizat la cinci categorii, iar Ed Sheeran la patru. Madonna, Rihanna si Kanye West vor concerta in seara evenimentului. continuă pe Adevărul

Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Oscar 2015. Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

Oscar 2015. Care a fost mai popular moment pe Twitter

Spectacolul realizat de Lady Gaga in timpul galei de decernare a premiilor Oscar 2015 a generat cele mai multe mesaje pe minut pe platforma Twitter, informeaza Mediafax. Lady Gaga a adus un tribut muzical filmului Sunetul muzicii/ The Sound of Music, cu ocazia implinirii a 50 de ani de la lansarea lungmetrajului.

Care este poporul european cu cele mai sanatoase inimi

Francezii se afla pe primul loc in topul europenilor cu cele mai putine cazuri de decese cauzate de bolile de inima, conform unui studiu recent,desi o alta cercetare arata ca sunt printre popoarele care fac cele mai multe excese, conform euractiv. com.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. Cum sa castigi lejer din plantatiile inghesuite

Plantatiile care ocupa spatii reduse, cele ocrotite prin sere sau solarii, ca si cele care ofera mai multe recolte per sezon se numara printre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici.

Teroristii au facut o amenintare care alarmeaza intreg Occidentul. Atentatele vizeaza mai multe mall-uri foarte aglomerate

Autoritatile din mai multe tari sunt in alerta dupa ce gruparea terorista somaleza Al-Sabaab a amenintat cu atentate in cele mai mari malluri din Occident. intr-un mesaj video, gruparea islamista afiliata.

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Oscar 2015: cele mai frumoase rochii de la spate!

Marion Cotillard, Lupita Nyongo, Naomi Watts si Karolina Kurkova sunt vedetele care au impresionat cu tinutele lor pe covorul rosu al Oscarurilor de anul acesta, in special atunci cand au fost privite de la spate! .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )