Libnet.ro
UNICEF

12:45

Madonna a strans cei mai in voga artisti ai momentului in noul sau videoclip

Adevărul Adevărul,
Madonna a strans cei mai in voga artisti ai momentului in noul sau videoclip

Madonna a adunat cele mai in voga vedetele ale momentului, precum Beyonce, Kanye West si Katy Perry, in noul sau videoclip, intitulat Bitch Im Madonna, care a fost lansat, miercuri, in colaborare cu Nicki Minaj, pe serviciul muzical Tidal. continuă pe Adevărul

Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati

Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati! Este vorba despre italianul Mariano Di Vaio, fost model si in prezent unul dintre cei mai renumiti bloggeri de moda masculina! .

Cei mai destoinici pompieri civili, premiati de ISU. Angajatii de la Saint Gobain si cei de la Independenta au trecut probele de foc

Cei mai destonici pompieri civili vor reprezenta judetul Calarasi la faza interjudeteana a competitiei serviciilor profesionale pentru situatii de urgenta. Este vorba despre S. al Saint Gobain Glass si S. Independenta, cele doua echipe iesind invingatoare la concursul desfasurat saptamana trecuta.

Cei mai duri oameni din istorie

De la sportivi de legenda la oameni simpli care au fost pusi in situatii disperate, cei mai duri oameni din istorie au depasit barierele mentale in moduri uluitoare. Puteti citi in continuare o selectie a celor mai duri oameni din istorie, ale caror povesti pot fi oricand o motivatie de a va depasi limitele.

Bursa de Valori Bucuresti le arata investitorilor care sunt cei mai activi brokeri la minut

Investitorii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor pot vedea cei mai activi brokeri din piata in functie de numarul de tranzactii executate intr-o zi cu actiuni pe piata principala si pe piata AeRO.

O romanca s-a casatorit cu unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni, Axel Witsel, s-a casatorit weekendul trecut cu iubita sa, romanca Raffaella Szabo. Cei doi au o relatie de peste 4 ani si sunt parintii unei fetite de doua.

BVB va afisa cei mai activi brokeri ai zilei, in functie de numarul de tranzactii

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va afisa un top al celor mai activi brokeri din piata in functie de numarul de tranzactii executate intr-o zi cu actiuni pe piata principala si pe piata AeRO.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )