Libnet.ro
UNICEF

16:30

Topul artistilor cu cele mai mari castiguri din muzica: la 26 de ani, Taylor Swift a depasit nume grele ale industriei

Adevărul Adevărul,
Topul artistilor cu cele mai mari castiguri din muzica: la 26 de ani, Taylor Swift a depasit nume grele ale industriei

Cantareata americana Taylor Swift, in varsta de 26 de ani, ocupa primul loc in topul artistilor cu cele mai mari castiguri din muzica in anul 2015, depasind nume grele ale industriei, precum Madonna, Elton John si The Rolling Stones. continuă pe Adevărul

Ce investitii au facut in ultimii ani cele mai mari spitale din tara

Cel mai recent cutremur din sistemul de sanatate din Romania, suspiciunile privind spalarile de bani pe spinarea pacientilor, a substantelor dezinfectante diluate, reprezinta poate cel mai mare scandal din istoria recenta a sectorului. Ce.

Top 3 cele mai ciudate descoperiri din ouale Kinder

Ouale Kinder sunt o bucurie pentru cei mai, si cei mici deopotriva. Numai ca au existat situatii in care in loc de mult dorita jucarie oamenii au gasit alte lucruri. Unii au ajuns chiar la inchisoare pentru fapta lor. Iata care este top 3 cele mai ciudate descoperiri din ouale Kinder.

Care sunt cele mai influente gadgeturi din lume TIME a publicat lista

Una dintre cele mai influente publicatii internationale, TIME Magazine tocmai a publicat topul celor mai influente gadgeturi create vreodata. Ideea din spatele acestui clasamen destul de subiectiv si neobisnuit a fost de a gasit dispozitivele care si-au lasat amprenta pe intregul mapamond, au inspirat multe copii si, eventual, au dat startul unui trend. Cu alte [].

Credit imobiliar fara niciun fel de avans. Decizia soc, luata de o banca britanica

Barclays, una dintre cele mai mari banci britanice, a devenit prima institutie financiara care a lansat dupa criza un credit ipotecar de 100% din valoarea locuintei fara niciun fel de avans, scrie ZF. ro,.

Cele mai groaznice masacre din trecutul romanilor: sate intregi trecute prin foc si oameni obligati sa manance bucati din trupurile semenilor

Rascoala condusa de Gheorghe Doja, revoltele motilor din Transilvania, condusi de Horea, Revolutia de la 1848 1849, in care s-a remarcat, ca lider al romanilor Avram Iancu se numara printre cele mai sangeroase miscari de protest din istoria romanilor. Revoltele au dus insa la atrocitati cumplite, potrivit relatarilor vremii.

Cele mai populare destinatii turistice pentru cuplurile de indragostiti: Parisul a pierdut pozitia fruntasa

Printre cele mai romantice locuri din Europa alese de cuplurile de indragostiti ca refugii potrivite pentru cateva zile de vacanta in doi se numara si locuri care nu sunt renumite ca orase ale dragostei, cea mai buna dovada fiind ca Parisul, Orasul Iubirii, nu se situeaza pe primul loc in topul preferintelor.

Astea sunt cele mai norocoase 6 zodii din 2016! Te numeri printre ele?

Anul 2016 a venit cu schimbari mari, pentru aproape toate zodiile. Iata care sunt cele mai norocoase zodii din 2016, luand in calcul influenta pe care o vor avea planetele Jupiter si Saturn. Astfel, influenta acestor.

Cele mai populare destinatii turistice pentru cuplurile de indragostiti: Parisul a pierdut pozitia fruntasa

Printre cele mai romantice locuri din Europa alese de cuplurile de indragostiti ca refugii potrivite pentru cateva zile de vacanta in doi se numara si locuri care nu sunt renumite ca orase ale dragostei, cea mai buna dovada fiind ca Parisul, Orasul.

Locul in care se produc cele mai multe fulgere de pe Pamant: Au loc mii pe ora (VIDEO)

Lacul Maracaibo din Venezuela este locul unde se petrec cele mai multe trasnete din intreaga lume. Potrivit oamenilor de stiinta, laguna este unica in lume din punct de vedere geografic si.

Cavalerul de Malta care a pus pe picoare una dintre cele mai performante clinici din Timisoara

In urma cu zece ani, la initiativa doctorului Mihai Ionac, Cavaler de Malta, a luat fiinta Clinica de Chirurgie Vasculara din Timisoara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )