Libnet.ro
UNICEF

06:00

Video: Madonna a cazut de pe scena in timp ce canta la Brit Awards 2015

Hotnews Hotnews,
 Video: Madonna a cazut de pe scena in timp ce canta la Brit Awards 2015

Madonna a cazut de pe scena in timp ce canta la ceremonia Brit Awards 2015, desfasurata miercuri seara in Londra, cantareata ridicandu-se rapid si continuandu-si concertul. continuă pe Hotnews

VIDEO Madonna a cazut de pe scena in timp ce canta la BRIT Awards 2015

Madonna 56 de ani) a cazut de pe scena in timp ce canta la ceremonia Brit Awards 2015, desfasurata miercuri seara in Londra. Cantareata a aterizat dur, dar s-a ridicat rapid si a continuat spectacolul.

Moment penibil pentru Madonna: Vedeta a cazut de pe scena la Brit Awards (VIDEO)

Madonna a cazut de pe scena in timp ce canta la ceremonia Brit Awards 2015, desfasurata miercuri seara in Londra. Vedeta s-a impiedicat in timp ce canta pe niste trepte de la baza scenei, aparent dupa ce.

VIDEO. Madonna, cazatura spectaculoasa pe scena galei BRIT Awards

Regina muzicii pop, Madonna a cazut miercuri pe scena galei BRIT Awards, in Londra, in timp ce interpreta melodia Living For Love, imbracata intr-un costum de toreador, informeaza Daily Mail.

Dureros! Madona a cazut de pe scari la Brit Awards! VIDEO

Madonna a suferit un accident dureros in timpul prestatie sale de la Brit Awards. Artista se afla pe trepte cand pelerina pe care o purta a fost trasa violent de un dansator. Vedeta a fostg trasa puternic in spate si a cazut fulgerator de pe scari izbindu-se de podea.

BRIT Awards 2015. Sam Smith, cele mai multe nominalizari. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta noapte

Gala BRIT Awards 2015 aduce laolalta cele mai importante nume ale industriei muzicale din Marea Britanie, in acest an Sam Smith fiind nominalizat la cinci categorii, iar Ed Sheeran la patru. Madonna, Rihanna si Kanye West vor concerta in seara evenimentului.

Eleganta la Brit Awards. Ce vedete au atras atentia pe covorul rosu (Galerie foto)

Sarbatoare mare si o adevarata defilare a frumoaselor la Brit Awards. Dincolo de caderea Madonnei pe scena, vedetele s-au intrecut in a impresiona prin eleganta.

Ed Sheeran si Sam Smith sunt marii castigatori ai Brit Awards (VIDEO)

Tinerii interpreti Ed Sheeran si Sam Smith au luat caimacul celei de-a 35-a editii a premiilor industriei muzicale britanice, Brit Awards, in cadrul galei desfasurate miercuri seara la Londra, conform.

Cum s-au imbracat vedetele la Brit Awards 2015

De la Taylor Swift, Kim Kardashian sau Rita Ora si pana la Cara Delevingne, Ellie Goulding ori Mel C si Emma Bunton, foste componente ale trupei Spice Girls, iata ce tinute au afisat vedetele la Brit Awards 2015! .

BRIT Awards 2015. Sam Smith si Ed Sheeran au castigat cele mai importante premii

BRIT Awards 2015. Cantaretii englezi Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante distinctii la gala BRIT Awards 2015, fiecare luand cate doua trofee.

Brit Awards 2015: Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante premii

Cantaretii Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante premii la gala industriei muzicale britanice, Brit Awards, care a avut loc miercuri seara, la Londra, informeaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )