Libnet.ro
UNICEF

11:45

Discutii in contradictoriu la CNA dupa difuzarea interviului cu Ghita la patru posturi TV: O mare operatiune de manipulare sau interesul publicului?

Adevărul Adevărul,
Discutii in contradictoriu la CNA dupa difuzarea interviului cu Ghita la patru posturi TV: O mare operatiune de manipulare sau interesul publicului?

Dorina Rusu, membru al Consiliul National al Audiovizualului CNA), s-a sesizat dupa ce interviul cu fostul deputat Sebastian Ghita, acordat lui Ion Cristoiu, a fost difuzat simultan, miercuri seara, de patru televiziuni Antena 3, B1 TV, Romania TV si TVR 1, principalul post public de televiziune. Nu toti membrii forului sunt insa de acord. continuă pe Adevărul

Sefa TVR, Doina Gradea, chemata in Parlament sa dea explicatii despre difuzarea interviului cu Sebastian Ghita

Presedintele comisiei de cultura si mass-media din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu PNL), a transmis o scrisoare directorului TVR Doina Gradea, in care o invita pe aceasta la audieri in comisie pe tema difuzarii de catre TVR, miercuri seara, a unui interviu cu Sebastian Ghita, aflat in Serbia, pentru care s-a emis un mandat european de arestare.

Directorul general interimar al TVR, chemat la audieri in comisia de Cultura, dupa difuzarea interviului cu Sebastian Ghita

Presedintele comisiei de Cultura din Parlament, Gigel Stirbu, i-a cerut joi directorului general interimar al TVR, Doina Gradea, sa fie prezent la comisia de Cultura pentru o audiere privind interviul cu Sebastian Ghita difuzat de TVR 1. in motivarea emisa de Comisie se arata ca televiziunea publica a difuzat un material in care era prezentata o persoana pentru care inalta Curte de Casatie si Justitie a emis un mandat european de arestare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )