Libnet.ro
UNICEF

06:00

Valentin Jucan, CNA, despre reflectarea alegerilor prezidentiale la TV: Antena 3 si Romania TV si-au aratat capacitatea de manipulare si dezinformare

Adevărul Adevărul,
Valentin Jucan, CNA, despre reflectarea alegerilor prezidentiale la TV: Antena 3 si Romania TV si-au aratat capacitatea de manipulare si dezinformare

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), afirma intr-un comunicat ca am asistat la cea mai mare manipulare si fraudare a votului de catre unele posturi de televiziune, precizand ca Antena 3 si Romania TV au dezinformat si manipulat telespectatorii. Pe de alta parte, Monica Gubernat, de asemenea membru CNA, il acuza pe acesta ca vaneaza radiodifuzori pe criterii politice. continuă pe Adevărul

Valentin Jucan, CNA, despre alegerile televizate: Antena 3 si Romania TV si-au aratat capacitatea de manipulare si dezinformare

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), afirma intr-un comunicat ca am asistat la cea mai mare manipulare si fraudare a votului de catre unele posturi de televiziune, precizand ca Antena 3 si Romania TV au dezinformat si manipulat telespectatorii. Pe de alta parte, Monica Gubernat, de asemenea membru CNA, il acuza pe acesta ca vaneaza radiodifuzori pe criterii politice.

VIDEO Mugur Ciuvica, derapaj la postul Antena 3: Mercenara-i ma-ta!. Reactia lui Valentin Jucan de la CNA

Mugur Ciuvica si deputatul PNL Mihaita Calimente au avut un schimb dur de replici, joi seara, in emisiunea La ordinea zilei, moderata de Dana Grecu, la Antena 3. Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Ciuvica, i-a spus, la un moment dat, lui Calimente: Mercenara-i ma-ta!. Valentin Jucan, membru CNA, a publicat o scrisoare deschisa prin care o critica pe moderatoarea Dana Grecu pentru ca nu a intervenit la derapajul lui Ciuvica.

Presa internationala, despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania: Victoria lui Iohannis, o surpriza

Succesul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. O surpriza! Asa au catalogat publicatiile germane victoria candidatului ACL, dupa incheierea celui de-al doilea tur de scrutin. Jurnalistii din Germania.

Puiu Hasotti, despre rezultatul alegerilor: S-a facut dreptate pana la capat

Liberalul Puiu Hasotti a declarat, luni dimineata, referitor la rezulatteala celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca in sfarsit s-a facut dreptate pana la capat. Este o lozinca:.

Puiu Hasotti, despre rezultatul alegerilor: S-a facut dreptate pana la capat. in sfarsit un presedinte fara legatura cu Partidul Comunist

Liberalul Puiu Hasotti a declarat, luni dimineata, referitor la rezulatteala celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca in sfarsit s-a facut dreptate pana la capat. Este o lozinca:.

HARTA VOTULUI. Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale .

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale - Turul II - in fiecare judet din tara

Klaus Iohannis a castigat turul II al alegerilor prezidentiale 2014 cu circa 54%, potrivit numaratorii partiale a Biroului Electoral Central. In tara, insa, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit locul 1 in mai multe judete, iar in unele zone scorul a fost destul de strans. HotNews. ro va propune o harta interactiva cu rezultatele in fiecare judet din tara si un articol care centralizeaza toate rezultatele finale dupa turul II al alegerilor prezidentiale din Romania.

Cum votam duminica, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014: regulile de votare

Duminica, 16 noiembrie, se desfasoara turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014. Cetatenii care duminica se afla in alt oras, decat cel de domiciliu, pot vota la orice sectie de votare, pe listele suplimentare. Bucurestenii cu domiciliul intr-un sector nu pot vota insa in alt sector, au explicat pentru HotNews. ro reprezentantii Biroului Electoral Central, care au precizat ca regulile de votare raman aceleasi ca la primul tur. Sunt chemati sa voteze si romanii care implinesc 18 ani duminica, pe 16 noiembrie 2014, cand sunt alegeri prezidentiale.

O estimare corecta a rezultatului alegerilor prezidentiale din urma cu 9 luni

Cea mai mare intrebare a anului politic 2013 se refera la rezultatul alegerilor prezidentiale. 2014 pare a repeta scenariul anului 2004, atunci cand, pe fundalul polarizarii din ce in ce mai accentuate intre doua mari blocuri politice, un candidat a intrat in scena in ultimele luni si a castigat alegerile prin accentuarea polarizarilor.

Harta rezultatelor alegerilor prezidentiale 2014 in judetul Suceava, pe localitati

Daca in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 Klaus Iohannis a obtinut primul loc in 33 de localitati din cele 144 din judetul Suceava, situatia s-a schimbat in turul al doilea atunci cand Iohannis a castigat in 60 de localitati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )