Libnet.ro
UNICEF

10:45

CNA: Pro TV trebuie sa rectifice o declaratie a lui Corneliu Vadim Tudor despre Martorii lui Iehova

Adevărul Adevărul,
CNA: Pro TV trebuie sa rectifice o declaratie a lui Corneliu Vadim Tudor despre Martorii lui Iehova

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de marti, ca Pro TV trebuie sa prezinte o rectificare privind o declaratie facuta de Corneliu Vadim Tudor in emisiunea La Maruta, unde a spus ca organizatia religioasa Martorii lui Iehova e o secta ilegala, nerecunoscuta in Romania, arata Mediafax. continuă pe Adevărul

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea, dar credea ca poate sa o pacaleasca

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea, dar credea ca poate sa o pacaleasca. Apropiatii liderului PRM spun ca acesta credea in forte superioare si obisnuia sa glumeasca cand vorbea despre sfarsitul.

O strada si o scoala de la Olt vor purta numele lui Corneliu Vadim Tudor

Comuna natala a tatalui si bunicilor tribunului Corneliu Vadim Tudor are, de la finele saptamanii trecute, o scoala si o strada cu numele politicianului. Acest lucru a devenit realitate de vineri 18 septembrie, dupa ce consilierii locali din comuna Teslui, judetul Olt, au aprobat un proiect prin care o strada si o scoala din localitate vor purta numele mentionat.

Probleme financiare pentru familia lui Corneliu Vadim Tudor

Confruntata cu mari probleme financiare, familia lui Corneliu Vadim Tudor ar trebui sa-i faca astazi parastasul de trei zile. Din cauza lipsei banilor, sotia si fiicele tribunului au inchis deja una din.

Evenimente paranormale la inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor

Noi detalii socante legate de moartea lui Corneliu Vadim Tudor ies la iveala. Batranii prezenti la inmormantare au si o ipoteza legata de faptul ca mormantul a fost mult prea ingust pentru sicriu, scrie cancan. ro. Luni,.

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor acuza: Cei care au distrus imaginea partidului sunt criminalii lui

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor a spus, in exclusivitate la Antena 3, ca fostul om politic a suportat cu greu decaderea partiului pe care l-a fondat si ca cei responsabili de acest lucru pot fi considerati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )