Libnet.ro
UNICEF

10:15

Concert Smiley in Club Live din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Concert Smiley in Club Live din Bucuresti

Smiley, unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului, va canta pentru prima data in cel mai mare club de muzica live din Romania, Club LIVE, vineri, 25 aprilie. Veti petrece o seara magica si veti fi martorii unui show deosebit, fredonand piese precum Acasa, Dream Girl, Criminal, Dincolo de cuvinte, Dead Man Walking, Preocupat cu gura ta, Cai verzi pe pereti, Am bani de dat. Cei prezenti la eveniment vor avea parte de un eveniment plin de energie, emotionant si bogat in trairi si semnificatii. continuă pe Hotnews

Concert SMILEY in Club Live din Bucuresti

Smiley, unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului, va canta pentru prima data in cel mai mare club de muzica live din Romania, Club LIVE, vineri, 25 aprilie.

Admitere facultate 2014 Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica din Bucuresti isi prezinta ofertele facultatilor la doua targuri de educatie

Universitatea din Bucuresti isi prezinta in perioada 10-11 aprilie ofertele educationale ale facultatilor universitatii. In cadrul celor doua zile ale Targului Educatiei, liceenii care se pregatesc pentru admiterea la facultate se vor putea intalni cu profesori ai Universitatii si vor beneficia de servicii de informare pentru alegerea facultatii, informeaza Universitatea din Bucuresti. Si Universitatea Politehnica din Bucuresti isi va prezenta oferta educationala in cadrul targului Polifest, desfasurat in perioada 9-11 aprilie. Aici, liceenii vor putea vizita laboratoare sau amfiteatre pentru a cunoaste oferta de studii.

Elevii din Bucuresti, pompieri pentru o zi la Scoala altfel

Sute de elevi din Bucuresti au avut, luni, ocazia sa fie pompieri pentru o zi. inca de dimineata au mers pe poligonul pompierilor de la Gara Catelu. Acolo au fost intampinati de reprezentantii ISU care le-au aratat si le-au explicat, pe intelesul lor, ce inseamna munca de pompier.

Politia Capitalei face controale la toate pietele din Bucuresti

Politia Capitalei a demarat sambata dimineata o actiune de amploare in toate pietele din Bucuresti, au anuntat pentru Agerpres oficiali ai institutiei.

Spulberat pe mijlocul soselei. Un barbat de 65 de ani si-a pierdut viata pe podul Grant, din Bucuresti

Un barbat de 65 de ani si-a pierdut viata, aseara, pe podul Grant din Capitala. Barbatul incerca sa traverseze strada printr-un loc nepermis, cand a fost lovit in plin de un autoturism care circula.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )